Konkurso „Mis Pasaulis“ dalyvę nušovęs vyras nelaisvėje praleis 45 metus

  • Teksto dydis:

Hondūro Aukščiausiasis Teismas trečiadienį skyrė 45 metų laisvės atėmimo bausmę vyrui, nužudžiusiam šios šalies atstovę grožio konkurse „Mis Pasaulis“ ir jos seserį.

31 metų Plutarco Ruizas (Plutarkas Ruisas) buvo pripažintas kaltu 2014-aisiais nužudęs 19-metę Marią Jose Alvarado Munoz (Mariją Chosė Alvarado Munjos) ir jos 23 metų seserį Sofią (Sofiją), savo merginą, sakė teismo atstovas Melvinas Duarte (Melvinas Duartė).

Grožio konkursuose M.J.Alvarado Munoz dalyvaudavo nuo vaikystės, be to, Hondūre ji buvo puikiai žinoma kaip modelis ir televizijos laidų vedėja.

Grožio konkursą „Mis Hondūras“ laimėjusi mergina turėjo išskristi į Londoną ir varžytis konkurse „Mis Pasaulis“, bet buvo nužudyta pavydaus savo sesers vaikino.

Nusikaltimas buvo įvykdytas po vieno vakarėlio Santa Barbaroje, esančioje už maždaug 200 km nuo sostinės Tegusigalpos.

Teisme P.Ruizas sakė, kad seseris nušovė apimtas pavydo pamatęs, kad Sofia per vakarėlį šoka su kitu vyru. Jis pasakojo nužudytųjų kūnus užkasęs prie upės.

Šis nužudymas sukrėtė ne tik skurdžią, didelio nusikalstamumo krečiamą Centrinės Amerikos valstybę, bet ir visą pasaulį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Tikima kad per tiek laiko nušautoji reinkarnuosis?.. :
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių