Kolumbijoje sudužus krovininiam lėktuvui žuvo penki žmonės

  • Teksto dydis:

Rytų Kolumbijoje antradienio vakarą praėjus trims minutėms po pakilimo sudužo krovininis lėktuvas, o per šią nelaimę žuvo penki jo įgulos nariai ir dar vienas buvo sunkiai sužeistas, pranešė pareigūnai.

Vienintelis išgyvenęs asmuo, orlaivių technikas, buvo nugabentas į ligoninę ir vėliau bus nuskraidintas į sostinę Bogotą tolesniam gydymui, nurodė civilinės aviacijos valdyba.

Kolumbijos krovinių gabenimo oro transportu kompanijai „Aerosucre“ priklausantis orlaivis „Boeing 727“ iš šalia Venesuelos sienos esančio Puerto Karenjo skrido į Bogotą.

Lėktuvas sudužo 17 val. 23 min. vietos (trečiadienį, 1 val. 23 min. Lietuvos) laiku apie 16 km nuo Germano Olano oro uosto, sakoma civilinės aviacijos valdybos pranešime.

Internete paskelbtuose telefonais darytuose vaizdo įrašuose matyti, kaip orlaivis vos neįsirėžė į grupę žmonių, stebėjusių lėktuvus. Jam sunkiai sekėsi kilti, tada lėktuvas pakrypo ant šono ir sprogo atsitrenkęs į žemę.

Dėl ko įvyko avarija, kol kas neaišku, naujienų agentūrai AFP sakė civilinės aviacijos valdybos atstovas, pridūręs, kad įvykio vietoje dirba grupė tyrėjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių