Kolorade rastas smurtauti linkusios merginos kūnas

  • Teksto dydis:

Floridoje gyvenusi paauglė, kurios veiksmai buvo sukėlę nuogąstavimų, kad ji ketina griebtis smurto, artėjant šaudynių Kolumbaino mokykloje 20-osioms metinėms, trečiadienį buvo rasta negyva Kolorado valstijoje, pranešė šalies žiniasklaida.

Denverio apylinkėse trečiadienį buvo uždarytos valstybinės mokyklos, Federaliniam tyrimų biurui (FTB) ieškant ginkluotos merginos, kuri apibūdinama kaip „pametusi galvą“ dėl Kolumbaino šaudynių ir grasino griebtis smurto, likus kelioms dienoms iki šio tragiško išpuolio metinių.

18-metė Sol Pais, Floridos Majami Bičo vidurinės mokyklos mokinė, pirmadienį vakare išskrido į Koloradą ir nusipirko pompinį šautuvą bei šovinių, nurodė FTB ir vietos šerifo departamentas.

Dėl šios grėsmės buvo atšauktos visos pamokos ir užklasiniai užsiėmimai maždaug pusei milijono moksleivių, po teisėsaugos pareigūnai surengė didelio masto paieškas.

Vėliau JAV žiniasklaida pranešė, kad policija rado S. Pais kūną prie Evanso kalno netoli Denverio.

„Bendruomenei grėsmės nebėra“, – sakoma FTB padalinio Denveryje „Twitter“ žinutėje.

FTB anksčiau buvo paskelbęs, kad S. Pais laikoma ginkluota ir itin pavojinga. Agentūra pridūrė, kad mergina „grasino įvykdyti smurto aktą Denveryje ar jo apylinkėse“ prieš šeštadienį sukaksiančias 20-ąsias Kolumbaino žudynių metines.

1999 metų balandžio 20-ąją du paaugliai nušovė 12 moksleivių ir mokytoją Kolumbaino vidurinėje mokykloje ir galiausiai nusižudė.

Pasak FBI, S. Pais buvo „pametusi galvą“ dėl šios atakos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Kur moteris, ten ir smurtas - jos kitaip nesugeba.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių