Kinijoje sutinkant Naujuosius metus žuvo 15 žmonių

  • Teksto dydis:

Kinijoje sutinkant kinų Naujuosius metus per dvi šeimos tragedijas žuvo 15 žmonių, vienam vyrui sukėlus gaisrą, o kitam – peiliu užpuolus kaimynus, penktadienį informavo pareigūnai.

Pasak Baodži miestelio policijos, pirmadienį vakarą švenčiant Kiaulės metų pradžią vyras pavarde Lu padegė savo brolio namus šiaurinėje Šaansi provincijoje. Per tą incidentą žuvo septyni žmonės.

Liepsnos pareikalavo to vyro brolio, jo žmonos, jųdviejų tėvų ir trijų vaikų gyvybių, į „Twitter“ panašioje platformoje „Weibo“ pranešė policija.

Kelios valandos po incidento pareigūnai suėmė įtariamąjį, mėginusi nusižudyti.

Tą patį vakarą vyras pavarde Guo, įtarinėjęs savo žmoną neištikimybe, viename kaime šiaurės vakarinėje Gansu provincijoje mirtinai subadė aštuonis žmones ir dar septynis sužalojo, pranešė Bajino apskrities policija.

Šis 49 metų vyras buvo areštuotas. Aukų vardai neskelbiami.

Kinijoje, kur labai sunku įsigyti šaunamąjį ginklą, įvyksta daug atakų peiliu.

Pastaraisiais dešimtmečiais Kinijoje pakilo smurtinių nusikaltimų lygis sparčiai vystantis šalies ekonomikai ir greitai didėjant atotrūkiui tarp turtingųjų ir skurstančiųjų.

Mokslininkai taip pat perspėja, kad šalyje daugėja psichinių sutrikimų atvejų. Dalis jų siejama su gyventojų patiriamu stresu augant gyvenimo tempui ir mažėjant valstybės paramai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Tikrai daug.Net vienas iš 100 milijonų.Tai Lietuvoje būtų 0,00033 žmogelio.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių