Kalifornijoje 80 metų vyras nušovė moterį, dar vieną žmogų sužeidė

  • Teksto dydis:

Kalifornijos šiaurėje 80 metų vyras daugiabutyje nušovė moterį ir sužeidė dar vieną žmogų, o paskui nukreipė ginklą į save, ketvirtadienį pranešė pareigūnai.

Incidentas įvyko už 23 km į šiaurę nuo San Fransisko esančiame Mil Valyje. Žuvo moteris, o sužeistas vyras tebegydomas intensyviosios slaugos skyriuje, sakė seržantas Brentonas Schneideris (Brentonas Šneideris) iš Marino apygardos šerifo įstaigos.

Šerifo pareigūnai aukas rado atvykę pagal gautą pranešimą apie šūvius maždaug 15 val. 30 min. vietos laiku. Vėliau buvo konstatuota moters mirtis.

Įtariamas užpuolikas buvo pastebėtas bėgantis į vieną butą. Pareigūnai evakavo aplinkinių butų gyventojus, apsupo rajoną ir paragino kitus gyventojus neiti į lauką.

Įvykio vietoje nufilmuotoje medžiagoje matyti vienas policininkas su ginklu, pridengiantis du iš buto bėgančius žmones.

Maždaug po dviejų valandų pareigūnai galiausiai įėjo į butą, kuriame slėpėsi įtariamasis, ir rado jį mirusį. Vyras tikriausiai nusišovė, sakė B. Schneideris.

Aukų ir užpuoliko vardai kol kas neskelbiami. Užpuolimo motyvas šiuo metu neaiškus, taip pat nežinoma, ar užpuolikas pažinojo aukas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių