Japonų policija dėl muštynių lėktuve areštavo girtą amerikietį

  • Teksto dydis:

Japonų policija areštavo girtą amerikietį, kuris oro bendrovės „All Nippon Airways“ (ANA) lėktuve susimušė su kitu keleiviu ir dėl kurio tas reisas vėlavo, trečiadienį pranešė pareigūnai.

Vyras, kurio pavardė neskelbiama, buvo ištemptas iš lainerio „Boeing 777“. Muštynės buvo kilusios prieš lėktuvui pakylant iš Tokijo Naritos oro uosto skristi į Los Andželą.

„Aš tave užmušiu!“ – šaukė keleivis su raudonais havajietiškais marškiniais. Jį nufilmavo kitas keleivis, paskelbęs medžiagą socialiniuose tinkluose.

„Lėktuvas maždaug 50 minučių vėlavo, tad visi dėl to buvo truputį suirzę“, – britų transliuotojui BBC sakė incidentą nufilmavęs Corey Houras (Koris Aueras).

Nufilmuotoje medžiagoje matyti, kaip vyras raudonais havajietiškais marškiniais kumščiais daužo kitą keleivį, o kiti žmonės bando atsitraukti. Viena ANA darbuotoja mėgino abu vyrus išskirti.

Vyras raudonais marškiniais nepaisė skrydžių palydovės bandymų jį sutramdyti ir toliau švaistėsi kumščiais.

„Tiesą sakant, skrydžių palydovai buvo įtraukti į maišatį, o tada filmuota medžiaga baigiasi, nes padėjau telefoną ir iš tikrųjų patekau tarp visų ir stojau prieš jį“, – pridūrė C.Houras.

„Įtariamasis, JAV pilietis, buvo girtas ir buvo areštuotas, (nes) per muštynes sužeidė ANA darbuotoją“, – naujienų agentūrai AFP sakė oro uosto policijos pareigūnas.

Oficialiai vyras buvo areštuotas dėl oro bendrovės darbuotojo sužeidimo, ne dėl muštynių lėktuve, sakė oro uosto policijos atstovas, kuris, kaip įprasta, nesutiko nurodyti savo pavardės.

Vietos žiniasklaida pranešė, kad japonų tyrėjai apklausė amerikietį ir dėl muštynių lėktuve.

Trečiadienį per pietus vyras tebebuvo sulaikytas Japonijoje, sakė policijos atstovas. Incidentas įvyko pirmadienį vakare.

Dėl muštynių ir prasto oro ANA buvo priversta skrydį atidėti 1 val. 40 min., pranešė vietos žiniasklaida.

Į prašymus pakomentuoti ANA kol kas neatsakė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
ismest janky naxren is skrendancio lektuvo reikejo ....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių