Ispanijoje sulaikyta daugiau nei 100 pedofilų

  • Teksto dydis:

Ispanijoje policija nuo rugsėjo sulaikė daugiau kaip 100 asmenų, įtariamų pedofilija: vaikų pornografijos stebėjimu arba dalijimusi, pranešta penktadienį.

Detektyvai per reidus visoje šalyje gaudė vyrus, įsikeliančius į savo kompiuterius nepadorius vaizdus, kuriuose esama net penkių mėnesių kūdikių, nurodė Civilinė gvardija.

Iš viso sulaikyti 102 ispanai, aptikta daugiau nei 450 tūkst. nuotraukų ir vaizdo įrašų, sakė tyrėjas Pedro Corralesas (Pedras Korlaedas), dalyvavęs minėtoje operacijoje.

Vyrai buvo iš įvairių socialinių grupių – nuo jaunų moksleivių iki bedarbių, pensininkų ir profesionalų, tarp kurių buvo ir vienas teisės konsultantas. Kai kurie įtariamieji yra vedę ir turi vaikų.

„Pas vieną jų radome jo dabartinio partnerio sūnaus slapta kamera filmuotus vaizdus“, – sakė naujienų agentūrai AFP P.Corralesas.

Pasak policijos, konfiskuotoje medžiagoje aptikta „žiauraus lytinio smurto nepilnamečių atžvilgiu scenas“.

Aukų amžius – nuo kelių mėnesių iki maždaug 14, sakė P.Corralesas, dar pridūręs, kad policija nustačiusi ir ispanų vaikų tarp jų. Kiti buvo iš Pietryčių Azijos ar Lotynų Amerikos, tad Civilinei gvardija tenka kreiptis į kitas šalis, kad būtų nustatytos aukos.


Šiame straipsnyje: Ispanijapedofilaiareštai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Rima

Rima portretas
Tik LT niekaip negali surasti pedofilu.Kurie sedi aukstuose postuose elito grietinele nesugaunami ir nepajudinami.Bet ir jiems kazkada ateis galas nes same gyvenime viskas turi pradzia ir pabaiga.

Norvegijoj

Norvegijoj  portretas
irgi buvo sugave ,bet nutilo ,matomai susitvarke?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių