Incidentas Nevadoje: mokyklos kieme nušautas jaunuolis

JAV Nevados valstijoje antradienį Nort Las Vegaso vidurinės mokyklos kieme buvo nušautas jaunuolis, pranešė policija.

Pareigūnai šiuo metu aiškinasi, ar nušautas 18-metis vaikinas mokėsi Kanjon Springso vidurinėje mokykloje, sakė Nort Las Vegaso policijos atstovas spaudai Ericas Leavittas (Erikas Levitas).

Incidentas įvyko apie 14 val. 40 min. vietos (trečiadienį, 0 val. 40 min. Lietuvos) laiku, kai mokykloje tebebuvo beveik pusė tūkstančio moksleivių, dalyvavusių  popamokinėje veikloje.

Vietos policijos vadas Justinas Robertsas (Džastinas Robertsas) sakė, kad mokyklos beisbolo aikštelės pakraštyje buvo aptiktas pašautas jaunuolis, tačiau nepateikė jokių detalių apie tai, kiek šūvių buvo paleista.

Jaunuolis, kurio pavardės pareigūnai kol kas neskelbia, buvo nuvežtas į ligoninę, kur buvo konstatuota jo mirtis.    

Iki antradienio vakaro policijai nepavyko nustatyti įtariamojo. Pasak E. Leavitto, pareigūnai apklausia apie pusšimtį moksleivių, bandydami išsiaiškinti, kas nušovė jaunuolį.

Po incidento mokykla buvo iškart uždaryta. Policininkai apieškojo klases ir koridorius, o visi moksleiviai buvo sukviesti į mokyklos sporto salę.

Policija sulaukė kelių šimtų skambučių dėl šaudynių mokykloje, kur mokosi daugiau nei 2 700 vaikų ir kuri yra apsupta gyvenamųjų namų.

2015 metų lapkritį šalia Mohavių vidurinės mokyklos Nort Las Vegase po pamokų per konfliktą gatvėje, kuriame dalyvavo daugiau kaip 40 žmonių, buvo nušautas 16-metis moksleivis Tayloras Brantley (Teiloras Brentlis). Tuo metu policija sakė nežinanti, ar žuvęs vaikinas dalyvavo tose peštynėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
JAV realybė: "Nė dienos be aukos".
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių