A. Grande gastrolės Paryžiuje – sustiprinto saugumo sąlygomis

  • Teksto dydis:

Ariana Grande (Ariana Grandė) trečiadienį Paryžiuje sustiprinto saugumo sąlygomis pratęsė pasaulines gastroles, praėjus kiek daugiau kaip dviem savaitėms po mirtininko sprogdintojo išpuolio per jos koncertą Mančesteryje.

Prancūzijos sostinėje, kur antradienį policija pašovė vyrą, užpuolusį policijos pareigūną prie Dievo Motinos katedros, saugumo priemonės buvo itin sustiprintos.

„Merci, Paris. Je t'aime (Ačiū, Paryžiau. Aš tave myliu), – po koncerto tviteryje parašė „Dangerous Woman“ atlikėja. – Dėkinga, kad grįžau.“

Dar prieš antradienio išpuolį prie Dievo Motinos katedros policija paskelbė apie didelę saugumo operaciją, planuojamą šios amerikiečių žvaigždės koncertui, ir akcentavo „įtaigų simbolinį kontekstą“.

Gatvės aplink koncertų salę „Bercy“ Paryžiaus rytuose buvo blokuotos, policija padėjo apsaugininkams tikrinti į koncertą atvykstančius gerbėjus, pranešė naujienų agentūros AFP žurnalistas.

Geriau ateiti – tai parodo, kad mes nebijome.

Prieš koncertą prie salės buvo nusidriekusi ilga eilė, gerbėjams tekdavo laukti valandą, kol būdavo galima patekti vidun. Buvo uždrausta į renginį įsinešti kuprinių.

„Geriau ateiti – tai parodo, kad mes nebijome“, – AFP sakė 24 metų Alizee Cano (Alizi Kano).

23-ejų metų studentas Geoffrey Barlerinas (Džefris Barlerenas) pridūrė: „Norėjome ją pamatyti. Negalime dėl atakų liautis gyvenę.“

„Visur matyti policija, atrodo gan saugu“, – sakė su pussesere atėjusi 14-metė Oceane (Osean). Merginos abejojo, ar verta eiti į šį koncertą, bet pasiryžo ateiti, pamačiusios, kaip buvo sustiprintas saugumas.

Gatvė priešais koncertų salę buvo uždaryta ir maždaug 23 val. (ketvirtadienio vidurnaktį Lietuvos laiku), pasibaigus koncertui.

Gegužės 22 d. per sprogdintojo mirtininko išpuolį per A.Grande koncertą Mančesteryje žuvo 22 žmonės, tarp jų – septyni vaikai.

Dainininkė atšaukė koncertus Londone, Belgijoje, Vokietijoje, Lenkijoje ir Šveicarijoje, ir grįžo į Floridą, bet šį sekmadienį vėl atskrido į Mančesterį – vadovauti žvaigždžių labdaros koncertui atakos aukoms pagerbti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių