Floridos greitkelyje per avariją ir gaisrą žuvo septyni žmonės

  • Teksto dydis:

Floridos greitkelyje ketvirtadienį susidūrus dviem dideliems sunkvežimiams ir dviem keleivinėms transporto priemonėms ant kelio išsiliejo degalų, kilo didžiulis gaisras ir žuvo septyni žmonės, pranešė pareigūnai.

Avarija įvyko 75-ajame greitkelyje, maždaug 1,6 km į pietus nuo Alačua netoli Geinsvilio. Liepsnas kurstė maždaug 189 l išsiliejusio dyzelino, sakė pareigūnai.

Dar keli sužeisti žmonės buvo nuvežti į ligoninę. Kai kurių iš jų būklė kritinė, pranešė vietos laikraštis „The Gainesville Sun“. Iš pradžių pareigūnai sakė, kad žuvo šeši žmonės, bet vėlai ketvirtadienį pranešė, kad mirė septintas žmogus.

Gelbėtojai užgesino gaisrą ir nurodė, kad tiria avariją kaip netyčinį nužudymą. Gaisras buvo toks intensyvus, kad apgadino dalį kelio.

Floridos kelių policijos atstovas naujienų agentūrai AP telefonu sakė, kad pagrindiniai policijos prioritetai – nuodugniai ištirti įvykį ir nustatyti žuvusiųjų tapatybę.

„Bus šeimų, kurioms reikės pranešti, kad jų artimieji žuvo“, – sakė leitenantas P. V. Riordanas.

Neaišku, ar aukos žuvo per avariją, ar sudegė ugnyje, sakė jis.

Po incidento buvo uždaryta greitkelio atkarpa, apimanti abiejų krypčių juostas, todėl susidarė didžiulės spūstys.

Avarijos vietoje ant kelio mėtėsi nuolaužos, įskaitant asmeninius žmonių daiktus ir automobilių dalis, nurodė kelių policija.

Ieškoti nukentėjusių žmonių, galbūt esančių aplinkiniuose miškuose, atskrido sraigtasparnis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių