Per eismo įvykį centrinėje Afrikoje žuvo mažiausiai 77 žmonės

  • Teksto dydis:

Centrinėje Afrikos Respublikoje mažiausiai 77 žmonės žuvo, kai apsivertė juos gabenęs sunkvežimis, trečiadienį pranešė pareigūnai.

Nelaimė įvyko antradienį centrinėje šalies dalyje tarp Bambario ir Ipio miestų.

„59 kūnai buvo nuvežti į morgą regiono ligoninėje Bambaryje ir dar 18 susigrąžino artimieji, kurie juos palaidos“, - naujienų agentūrai AFP sakė ligoninės atstovas Michelis Zahandji (Mišelis Zahandžis).

Nevyriausybinė organizacija „Gydytojai be sienų“ pranešė, kad dar 60 žmonių gydomi toje pačioje ligoninėje.

„Tai buvo dešimties ratų sunkvežimis, vežęs tonas prekių. Jame sėdėję žmonės vyko į kassavaitinį turgų Malumo mieste. Jis apsivertė su visu kroviniu“, - sakė Bambario meras Abelis Matchipata (Abelis Mačipata).

Bambario policijos pareigūnas teigė: „Suskaičiavome 77 mirtis, daugiausiai tai vyrai. Tačiau taip pat yra daug sužeistųjų, kai kurių iš jų būklė sunki“.

Jis nurodė, kad nelaimė gali būti susijusi su techniniu sunkvežimio gedimu dėl jo perkrovimo. Įvykio priežasčiai nustatyti pradėtas tyrimas.

Vietos gyventojas Hubertas Tchenebou (Hubertas Tchenebu) naujienų agentūrai AFP sakė, jog tokio pobūdžio nelaimė šioje vietoje įvyko ne pirmą kartą.

„Čia esama policijos ir Jungtinių Tautų pajėgų, tačiau jie toliau leidžia važiuoti sunkvežimiams, ant kurių žmonės tupi tarsi paukščiai“, - sakė H.Tchenebou.



NAUJAUSI KOMENTARAI

chi chi chi

chi chi chi portretas
Neatlaikė Putino subinlaižių galvelės Kremliaus propagandos intensyvios terapijos seansų: vienas jau pusę metų, kaip katė su pūsle, laksto po visus komentarus su APKALTA, o anonimas-RUSAS, apart šlapimo nelaikymo bėdų, dar ir čiulpiku tapo

Diedas

Diedas portretas
77 europos nepasieks

Draugelis

Draugelis  portretas
Siulyciau persest ant asylo
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių