Donecke suintensyvėjus susirėmimams po žeme įstrigo per 200 kalnakasių

  • Teksto dydis:

Donecke suaktyvėjus susirėmimams gelbėtojai bando ištraukti po žeme vienoje anglių kasykloje įstrigusius 207 kalnakasius, žurnalistams pranešė apsišaukėliškos Donecko liaudies respublikos (DLR) Nepaprastųjų situacijų tarnybos vadovas Aleksejus Kostrubickis.

„Visose šachtose dingus elektrai dėl aukštos įtampos elektros perdavimo linijos pažeidimo per kovinius veiksmus, Zasiadkos šachtoje po žeme liko 203 kalnakasiai, o keltuve tebėra dar keturi kalnakasiai. Donecko liaudies respublikos Nepaprastųjų situacijų tarnyba stengiasi iš naujo įjungti elektrą kasykloje, kad kalnakasiai būtų evakuoti. Kadangi keltuvas užšalęs, jis juda labai lėtai“, – sakė žurnalistams A.Kostrubickis.

Jis pridūrė, kad dėl intensyvių susirėmimų ir pablogėjusių orų dingo elektra kai kuriuose gyvybiškai svarbiuose Donecko miesto rajonuose.

Be to, jis informavo, kad visos 24 Donecko katilinės vėl veikia. „Visose katilinėse elektros tiekimas atnaujintas įjungus generatorius“, – sakė A.Kostrubickis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ne tai

ne tai portretas
Pretenzijos žudikui Putinui

tai

tai portretas
p.s. pravosekai sąmoningai apšaudė kalnakasius ir elektrines, lauke žiaurus šaltis, žmonės liko be elektros , vandens ir šildymo , yra žuvusių civilių gyventojų ,o nuotraukose režimo gelbėtojai :)

tai

tai portretas
Iš esmės : ne Donecko šachtininkai puola ir apšaudo iš sunkiosios artilerijos Lvovą ir Kijevą, o Kijevo režimo pajėgos puola ir apšaudo iš sunkiosios artilerijos Donecką- sunku suvokti?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių