Dėl Smolensko katastrofos Lenkija kaltina Rusijos dispečerius

  • Teksto dydis:

Lenkijos prokurorai pirmadienį pareiškė, kad 2010 metų prezidentinio lėktuvo katastrofos Rusijoje nauja analizė rodo, kad du rusų oro dispečeriai ir skrydžių valdymo bokšte buvęs trečias asmuo „sąmoningai prisidėjo“ prie tos avarijos.

Nacionalinės prokuratūros pareigūnas Marekas Kuczynskis (Marekas Kučynskis) per spaudos konferenciją sakė, kad nėra „jokių abejonių“, kad viena iš katastrofos priežasčių buvo skrydžių valdymo centre dirbusių žmonių elgesys, bet oficialūs kaltinimai kol kas neiškelti.

M. Kuczynskis ir kiti tyrėjai sakė norintys apklausti tris Rusijos piliečius, bet kol kas negalintys atskleisti detalių apie turimus įrodymus.

Per 2010 metų balandžio 10-ąją netoli Smolensko įvykusią lėktuvo katastrofą žuvo tuometis Lenkijos prezidentas Lechas Kaczynskis (Lechas Kačynskis) ir 95 kiti valstybinės delegacijos nariai, tarp jų buvo aukšto rango pareigūnų ir kariuomenės vadų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Avialainerio vado sprendimas leistis nėra kvescionuojamas.

Anonimas

Anonimas portretas
Lenkams buvo primygtinai rekomenduojama dėl oro sąlygų leistis kitame oro uoste, bet "unoras" nugalėjo, gi pats karinių pajėgų vadas įsakė "w dół".

taip

taip portretas
tai buvo samoningas kgb uzsakytas genocidinisaktas nes internete buvo filmuota video medziaga filmuota kazkieno is vietiniu kur girdeti rusiski keiksmazodziai o po ju suviai pribaigiantys islikusius gyvuosius
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių