Čikagoje teisėjas skyrė 1 mln. JAV dolerių užstatą partnerį nužudžiusiai moteriai

  • Teksto dydis:

Čikagos teisėjas skyrė 1 mln. JAV dolerių užstatą moteriai, kuri buvo suimta už tai, kad prigirdė savo partnerį baliklio ir taip sukėlė jo mirtį.

Ketvirtadienį vykusiame svarstyme dėl moteris paleidimo už užstatą prokurorai papasakojo, kad Yasmine Elder (Jasmin Elder) ir Darius Ellisas (Darius Elisas) susibarė savo furgone, o paskui jų barnis išsirutuliojo į fizinį konfliktą, kuriame viršų paėmė 35 kilogramų svorio persvarą turėjusi Y.Elder.

Pasak pareigūnų, Y.Elder laikė D.Ellisą už plaukų, prispaudusi jo krūtinę keliais, apipylė vyro veidą balikliu, kurio butelis buvo automobilyje. Kaip vėliau paaiškino Kuko apygardos teismo medicinos ekspertas, D.Ellisas dalį šio skysčio prarijo ir tai tapo jo mirties priežastimi.

Teisme buvo nurodyta, kad 160 cm ūgio Elder svėrė 94 kilogramus, o 170 cm ūkio jos partneris – 59 kilogramus.

Apipylusi savo partnerį balikliu Y.Elder išlipo iš automobilio, nors girdėjo jį rėkiant, kad negali kvėpuoti, pasakojo prokuroras.

Y.Elder buvo suimta savo namuose. Dėl ko kilo poros konfliktas, nežinoma.

Pasak kaltinamosios advokato, moteris yra vieniša ir dirbo vienos kepyklos valytoja.

Kuko apygardos teisėjas Donaldas Panarese'as (Donaldas Panarisas) ketvirtadienį sutiko kaltinamąją paleisti už 1 mln. užstatą.

Kaip rašo vietos žiniasklaida, 24 metų Y.Elder ir 26 metų D.Ellisas buvo pora maždaug mėnesį. Pirmadienį maždaug 12 val. 30 min. vietos laiku ji pasiėmė savo draugą pavežti automobiliu iš darbo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių