Šiurpi žmogžudystė Britanijoje: paauglė perrėžė gerklę septynmetei

  • Teksto dydis:

Didžiojoje Britanijoje vienai 15-metei buvo pateikti kaltinimai septynmetės mergaitės nužudymu, trečiadienį pranešė policija.

Mergaitė buvo rasta žaidimų aikštelėje, tačiau vėliau mirė nuo patirtų sužeidimų.

Paauglei „pateikti kaltinimai nužudymu ir puolamojo ginklo turėjimu“, sakoma policijos pranešime, kuriuo kreipiamasi į liudininkus.

Mergaitė rasta netoli savo namų Jorke, šiaurės Anglijoje. Kaltinamoji pasirodė teisme trečiadienį ir dabar yra sulaikyta. Kitas teismo posėdis numatytas penktadienį.

Laikraštis „The Sun“ pranešė, kad Katie Rough (Keiti Raf) su perrėžta gerkle pirmadienį rado šunis vedžioję žmonės. Mergaitė buvo nuvežta į ligoninę, tačiau dėl sužeidimų mirė.

Premjerė Theresa May (Tereza Mei) pagerbė K.Rough ir išreiškė užuojautą jos šeimai per savo savaitinę klausimų ir atsakymų sesiją parlamente.

Britaniją anksčiau yra sukrėtusios kelios didelio atgarsio sulaukusios vaikų padarytos žmogžudystės.

Garsiausias toks nusikaltimas buvo 1993 metais, kai dešimtmečiai Jonas Venablesas (Džonas Veneiblsas) ir Robertas Thompsonas (Robertas Tompsonas) Liverpulyje nužudė dvimetį Jamesą Bulgerį (Džeimsą Baldžerį).

Dar dvi mergaitės pernai buvo nuteistos iki gyvos galvos už mirtiną 39 metų moters sumušimą jos namuose Hartlepule šiaurės rytų Anglijoje. Tuo metu mergaitėms buvo 13 ir 14 metų. Teismo posėdyje buvo paskelbta, kad per kelias valandas daromo nusikaltimo jos fotografavosi mobiliaisiais telefonais, bendravo feisbuke, o galiausiai paskambino policijai ir paprašė parvežti jas namo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
DAR daugiau vaikams teisių (be pareigos supratimo), dar ne to sulauksim. :(

Xdfs

Xdfs portretas
Pakarti maniake.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių