Australijos policija sulaikė paauglį, smaigsčiusį adatas į braškes

Australijos Naujojo Pietų Velso policija sulaikė paauglį, kuris smaigstė adatas į braškes, mėgdžiodamas tikruosius nusikaltėlius. Tai ketvirtadienį pranešė televizijos kanalas SBS.

Bylą tiriantys detektyvai įsitikinę, kad didelę dalį adatų, aptiktų šviežiuose vaisiuose, susmaigstė pokštininkai ir mėgdžiotojai.

Naujojo Pietų Velso valstijos policijos komisaro padėjėjas Stuartas Smithas žurnalistams pareiškė, kad Sidnėjuje sulaikytas paauglys teigia norėjęs pajuokauti. Su juo dirbs jaunimo nusikalstamumo prevencijos sistemos atstovai. Bet aptikti tikrųjų nusikaltėlių pėdsakų Australijos policijai kol kas nepavyksta.

Australijos ministras pirmininkas Scottas Morrisonas trečiadienį pareiškė, jog šalies vyriausybė ketina sugriežtinti bausmę už tyčinį maisto produktų gadinimą, netgi įkalinti šiuos nusikaltimus darančius asmenis iki 15 metų.

Vyriausybės vadovas paskelbė šiuos planus prasidėjus šalies žemės ūkio krizei, kurią sukėlė panika šviežių vaisių rinkoje. Mažiausiai septynių Australijos braškių gamintojų produkcijoje buvo aptikta adatų ir smeigtukų. Vėliau adatų buvo rasta obuoliuose ir bananuose. Šalies policija tiria daugiau kaip 100 tokių incidentų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Įsivaizduok,kirvi nutuokiu ir aš,nors tu Peterburge o aš Užnemunėje ir mūsų charateriai skirtingi,todėl neslėpsiu jis yra rusas nuo Archangelsko.Momonas vienu žodžiu.

Kirvis

Kirvis portretas
Kazkaip nutuokiu, kokios tautybes tas vaikas... :)

...

... portretas
Reikia į Australiją pasiųst Seimo juodąją Š***, kuri aniems policininkams "PAAIŠKINS kad vaikų saviraiškos teisių NEGALIMA varžyt".
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių