Antalijoje demaskuoti viešbučio svečiais apsimetę rusų turistai

  • Teksto dydis:

Viename Antalijos viešbučių buvo sulaikyti trys turistai iš Rusijos, kurie apsimetinėdavo viešbučio svečiais, pranešė turkų laikraštis „Hurriyet“.

Dvi moterys ir vyras atvyko poilsiauti į Kemerą, pateko į keturių žvaigždučių viešbučio teritoriją ir kažkaip gavo to viešbučio apyrankes, su kuriomis nesivaržydami naudojosi viešbučio klientams teikiamomis paslaugomis „viskas įskaičiuota“.

Trijulė pietaudavo viešbučio restorane, be apribojimų gėrė alkoholinius gėrimus, bet galiausiai viešbučio darbuotojai ėmė įtarti, kad šie rusai nėra viešbučio gyventojai.

Po nesėkmingo bandymo pabėgti iš viešbučio turistus sulaikė policija, jiems buvo pateikti kaltinimai sukčiavimu ir teismas skyrė jiems baudą. Kai bauda buvo sumokėta, turistai buvo paleisti, rašė minėtas laikraštis.

Anksčiau kiti rusų turistai „pasižymėjo“ viename Alanijos viešbutyje. Iš viešbučio išvykstančią sutuoktinių porą sustabdę darbuotojai patikrino turistų bagažą: paaiškėjo, kad jie bandė išvežti iš viešbučio daugybę tualetinio popieriaus ritinėlių, vaisių, saldumynų, į plastikinius buteliukus perpilto likerio ir net su šaknimis iškastų gėlių.

Tiems rusams teko sumokėti už visus pasiimtus „suvenyrus“. Apie vagystę viešbučio darbuotojai sužinojo iš vaizdo kamerų nufilmuotos medžiagos. Jų krepšių tikrinimo įrašas buvo audringai aptarinėjamas socialiniuose tinkluose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zigmas

zigmas portretas
Laba diena komentatoriai.Labai negražu,kad tūlas komentatorius pastoviai niekina ,šmeižia Lietuvos prezidentę.Manau laikas tokiems komentatoriams parodyti teisinės sistemos galią

Chi chi chi

Chi chi chi portretas
Pražūtingas Kremliaus propagandos poveikis Putino subinlaižių psichikai: vienas jau pusę metų, kaip katė su pūsle, laksto po visus komentarus su APKALTA, o anonimas-RUSAS, apart šlapimo nelaikymo bėdų, dar ir čiulpiku tapo.

efka

efka portretas
Jo,kaip sakant;- ruso-turysto, obliko morales. :D
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių