Trylikametis pusę paros praleido Los Andželo kanalizacijos labirinte

  • Teksto dydis:

Los Andžele pirmadienį buvo išgelbėtas 13-metis, pusę paros praleidęs miesto kanalizacijos tunelių labirinte, pranešė žiniasklaida.

„Tik meldžiausi Dievui, kad padėtų man ir aš nemirčiau, – televizijai „NBC News“ pasakojo Jesse Hernandezas (Džesis Hernandesas). – Girdėjosi tik pratekantis vanduo. Nieko nesimatė.“

Jesse Velykų sekmadienį su šeima buvo išėjęs į Griffitho (Grifito) parką, kuris yra tarp didžiausių JAV miestų parkų. Ten jis su pusbroliais nuėjo apžiūrėti vieno apleisto pastato, rašė laikraštis „Los Angeles Times“.

Berniukai šokinėjo ant medinių lentų. Maždaug 16 val. 30 min. vietos laiku viena jų sulūžo ir Jesse 8 m krito kanalizacijos vamzdžiu.

Buvo pradėta didžiulė paieškos operacija, kurioje dalyvavo daugiau kaip 100 ugniagesių, policininkų ir atliekų šalinimo darbuotojų. Per ją buvo patikrinta daugiau kaip 700 metrų kanalizacijos tunelių.

Pirmadienį 4 val. ryto kanalizacijos darbuotojai pakėlė vieną šulinio dangtį ir pamatė į juos žiūrintį Jesse, rašė laikraštis.

Berniukas tuneliais buvo nuėjęs daugiau kaip kilometrą nuo vietos, kur įkrito.

„Šis jaunuolis prisikėlė kaip Jėzus“, – sakė miesto kanalizacijos tinkus prižiūrinčios įstaigos vadovas Bryantas Jonesas (Brajantas Džounsas).

Jesse buvo nuvežtas į ligoninę ir po dezinfekcijos paleistas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių