V. Putinas derėjosi dėl Ukrainos

  • Teksto dydis:

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas ir Prancūzijos, Vokietijos bei Ukrainos lyderiai anksti trečiadienį per telefoninį pokalbį sutarė norintys, kad kuo greičiau atsinaujintų derybos tarp Kijevo, Maskvos ir dalį Rytų Ukrainos kontroliuojančių separatistų.

Šis telefoninis pokalbis buvo surengtas Baltiesiems rūmams patvirtinus, kad JAV prezidentas Barackas Obama (Barakas Obama) pasirašys naujas sankcijas Rusijos atžvilgiu.
Kremliaus pareiškime sakoma, kad lyderiai „tęsė diskusiją dėl krizinės situacijos Ukrainoje“ ir pabrėžė „stabilaus ugnies nutraukimo būtinybę“ Rytų Ukrainoje.

Jie taip pat akcentavo, kaip „svarbu kuo greičiau surengti kontaktinės grupės susitikimą Minsko pakto įvykdymo labui“, nurodė Kremlius, turėdamas omenyje rugsėjį pasiektą taikos susitarimą.

Vadinamojoje trišalėje kontaktinėje grupėje dirba separatistų, Ukrainos, Rusijos ir Europos Saugumo ir Bendradarbiavimo Organizacijos (ESBO) atstovai.

Lyderiai sutarė „artimiausioje ateityje tęsti kontaktus telefonu“, nurodoma Kremliaus pareiškime.


Šiame straipsnyje: Vladimiras PutinasKremliusBarackas ObamaESBOkaras UkrainojeRusija

NAUJAUSI KOMENTARAI

mizantropas

mizantropas portretas
prisispaudė ruskiai patys sau uodegą. Reikėjo okupuoti Krymą, išžudyti tūkstančius ukrainiečių, kad suvoktų, jog pasaulis ruskių nepalaiko, kad sankcijos smogia rusų žmonėms, kad melagingi pranešimai apie Baltijos šalis ir vakarus yra pačių rusų smerkiami, jau nebeveikia putinizmas, rėkiantis, kad kalti ES ir JAV. Rusijos žmonės praregėjo, deja, per vėlai. Visi žinome, jog putkinas vieną sako, o kitą daro. Jis tik siekia sankcijų nutraukimo, o tuomet, vėl prisiskolinęs iš Vakarų bankų valiutos, puls ir net negalvokim, kad kitaip bus. KGB-istas puleris su savo kariuomene puls tikrai, manau, norės pribaigti Ukrainą ir kartu norės pašiurpinti Baltijos šalis, todėl neverta tikėti jo nei pažadais, nei apsimestiniu taikos troškimu. Jei jis bando apgauti JAV ar ES atstovus, tai tegul negalvoja, kad kiti kvaili, o jis vienas proto bokštas. Matome iki ko privedė jo protas ir bandymas užkariauti Ukrainą. taikos siekiu, tai yra apgaulė, ir ji pasitvirtins.

jonas1

jonas1 portretas
Jeigu aš išties gyvenu Lietuvoje, tai turėtų būti rašoma taip: Šis telefoninis pokalbis buvo surengtas Baltiesiems rūmams patvirtinus, kad JAV prezidentas Barakas Obama (Barackas Obama). Nes kai lietuviškame sakinyje spausdinami užsienietiški žodžiai, vardai ir t.t. - sakykite kas tai, kalba ar kratinys?

mes

 mes portretas
dar prisimenam tuos protinguosius rusus Lietuvoje,kai apsivilkusios kombinukus eidavo i sokius.Tokio proto dabar ir sis vadovas,nes galvoja ,kad tik jis vienas gali bet ka daryti,o pasaulis tyles kaip kad ir pradzioje tylejo /CECENIJA,ABCHAZIJA,GRUZIJA/ Kvailiui ne visuomet reikia duoti kelia.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių