Užpuoliko ataka Kanadoje: arbaletu nušauti trys žmonės

  • Teksto dydis:

Kanadoje trys žmonės žuvo per arbaletu ginkluoto užpuoliko ataką viename Toronto priemiestyje. Teisėsaugos pareigūnai sulaikė 35 metų įtariamąjį, pranešė policija.

Pasak policijos, ketvirtadienį pagalbos telefonu iškviesti pareigūnai Toronto rytinio priemiesčio Skarboro gyvenamojo rajono gatvėje rado du mirusius žmones.

Trečias jų rastas asmuo buvo sunkiai sužalotas ir išvežtas į ligoninę. Pasak policijos, vėliau visi trys žmonės – du vyrai ir moteris – buvo pripažinti mirusiais.

Konsteblis Davidas Hopkinsonas (Deividas Hopkinsas) sakė, kad visos trys aukos atrodė sužalotos arbaleto strėlių, o netoliese buvo rastas arbaletas.

Konsteblė Jennifer Sidhu (Dženifer Sidhu) nurodė, kad įvykio vietoje buvo rasta kitų „daiktų“, kurie galėjo būti panaudoti per šį išpuolį, bet šio pareiškimo plačiau nekomentavo.

Kitaip negu šaunamąjį ginklą, arbaletą Kanadoje galima įsigyti be licencijos.

2010 metų gruodį vienas vyras iššovė iš arbaleto savo tėvui į nugarą vienoje Toronto viešojoje bibliotekoje, o šis išpuolis atsidūrė miesto visuomenės dėmesio centre. Per šį incidentą užpuolikas Zhou Fangas (Džou Fangas) vėliau pribaigė 52 metų tėvą plaktuko smūgiu į galvą.

Zhou Fangas iš pradžių buvo apkaltintas pirmojo laipsnio žmogžudyste, bet vėliau prokurorai sutiko, kad nusikaltimas būtų perkvalifikuotas kaip antrojo laipsnio nužudymas, atsižvelgus į tai, kad tėvas ilgą laiką fiziškai smurtavo prieš sūnų ir jį lytiškai išnaudojo.

2012 metais Zhou Fangas buvo nuteistas kalėti iki gyvos galvos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių