Ukrainos savanorių bataliono „Azov“ vienas iš vadų rastas negyvas

Ukrainos ultranacionalistų savanorių pulko „Azov“, pasižymėjusio kovose su šalies rytuose veikiančiais prorusiškais separatistais, civilinio korpuso vado pavaduotojas Jaroslavas Babyčius buvo rastas negyvas savo bute, pirmadienį pranešė pulko spaudos tarnyba.

„Nebėra mūsų brolio Jaroslavo Babyčiaus, „Azov“ civilinio korpuso štabo viršininko pavaduotojo ir iškilaus teisininko, – rašoma pulko oficialioje „Twitter“ paskyroje. – Jo kūnas rastas liepos 26-osios rytą. Mirties priežastis kol kas nežinoma; atliekamas tyrimas.“

Ukrainos vidaus reikalų ministerija nurodė, kad Bučos mieste, esančiame Kijevo srityje, 39 metų vyro kūnas buvo rastas jo bute, o preliminarūs duomenys rodo, kad jis pasikorė.

Tuo tarpu vidaus reikalų ministro patarėjas Antonas Heraščenka paragino neskleisti gandų ir prielaidų apie J.Babyčiaus mirties priežastis ir laukti, kol bus paskelbta oficialios informacijos.

„Teismo medicinos ekspertai ir kriminalistai nustatys, kaip mirė Jaroslavas – ar tai buvo savižudybė, ar nužudymas“, – jis rašė „Facebook“ žinutėje.


Šiame straipsnyje: Azovkaras UkrainojeJaroslavas Babyčius

NAUJAUSI KOMENTARAI

mmm

mmm portretas
nu kaip visada rasti visi pasikore.Juokynga ir graudu darosi:)

To Bumas

To Bumas portretas
Imbicile,tau smegenis absoliuciai isplove antirusiska Grybauskaites-Bestijos ir Kubiliaus-Buldozerio isterija :)))))))))

taigi

taigi portretas
Statau už sorososus - jankių statytinius. Pinigai nugali,o dideli pinigai - revoliucijų sponsoriai nugali visada- pravosekai tik kruvinas įrankis.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių