Ukraina iš JAV gavo 35 šarvuotus visureigius

  • Teksto dydis:

JAV valdžia perdavė Ukrainos pasienio tarnybai 35 šarvuotus visureigius ir 2300 komplektų apsauginių uniformų, pranešama šeštadienį šios tarnybos tinklalapyje.

JAV valdžia perdavė Ukrainos pasienio tarnybai 35 šarvuotus visureigius ir 2300 komplektų apsauginių uniformų, pranešama šeštadienį šios tarnybos tinklalapyje.

„Iš viso, pagal projektą „Ukrainos valstybinės pasienio tarnybos operatyvinių galimybių stiprinimas“ 2015 metais planuojama perduoti pasieniečiams automobilinės technikos, nešiojamųjų ir stacionarių radijo stočių, asmens apsaugos priemonių už beveik 10 mln. JAV dolerių“, – pažymima pranešime.

Automobilių ir įrangos perdavimo procedūra įvyko pasienio tarnybos objekte Bortnyčiuose (Kijeve).


Šiame straipsnyje: UkrainaJAVkaras Ukrainoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas Br.

Kęstas Br. portretas
Prispausta Rusijos krizės, Baltarusija blokuoja internetines parduotuves ir svetaines. Kodėl jos dabar tokios svarbios? Skirtumai tarp socialinių tinklų: Skirtingi socialiniai tinklai tinka skirtingiems žmonėms (žiūrėk čia) [1]: Facebookas tinka visiems. Instagramas labai svarbus tiems, kurie yra nuo 15 iki 45 metų amžiaus. Twitteris leidžia užkalbinti nepažįstamus, net jei jie niekada nekalbėjo apie jus. Pinterestas labai tinka moteriškiems užsiėmimams vaizdais, tokiems, kaip drabužiai ir gėlės. Snapchatas tinka, jei jūsų verslas turi kietą markę, kaip riedlenčių, ar šaltai spaustų sulčių. Daugiau apie tai - guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

Is tikruju

Is tikruju portretas
amerikieciai sneka apie taika,o patys kisa karine technika ir apranga, atseit toliau kariaukite. Tai koks cia taikos palaikymas?

tam RUSAS

tam RUSAS portretas
o kas tau rūpi? parduos, tai parduos, o mes nupirksime, pirmiausiai išmok be klaidų rašyti, kremline žiurke.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių