Turkijoje užpuolikas rūgštimi apipylė mažamečius

  • Teksto dydis:

Turkiją ketvirtadienį sukrėtė incidentas, per kurį vienas vyras rūgštimi apipylė mažamečius vaikus populiariame Stambulo restorane, pranešė vietos žiniasklaida.

Nelaimė įvyko prabangiame Atašechiro rajone esančio restorano „Develi“ žaidimų kambaryje. Per ją nukentėjęs vienas trimetis vaikas buvo išgąsdintas ir iš dalies apako, dar šešis vaikus rūgštis apdegino, rašo laikraštis „Hyrriyet“

„Žmonės klausia: kas tas psichas“, – skelbia populiariausio šalies dienraščio „Hurriyet“ antraštė. Kitas garsus žurnalistas Oguzas Karamukas (Ohuzas Karamukas) savo pasibaisėjimą išreiškė tinkle „Twitter“: „Tikrai siaubinga. Dieve, saugok mus visus“.

Restorano teisininkai pranešė, kad užpuoliko tapatybė jau nustatyta, tačiau jis vis dar slapstosi.

Vaikų užpuolimo neužfiksavo nė viena iš esančių 120 apsaugos kamerų, kadangi nusikaltimo metu nė viena jų neveikė, sakė valdžios pareigūnai.

Žiniai apie šį įvykį greitai išplitus socialiniais tinklais, dauguma jų vartotojų stebėjosi, kodėl neveikė nė viena kamera ir kartojo, kad vaikai negali būti saugūs viešuose žaidimų kambariuose.

Dienraštis „Vatan“ rašo, kad užpuolikas yra buvęs žaidimų kambario prižiūrėtojos vaikinas. Būtent ši mergina buvo jo išpuolio taikinys.

Turkijoje tokie išpuoliai yra labai reti. Šalies pietiniame Mersino mieste 2008 metais užpuolikai rūgštimi apdegino kojas dviem mokinėms, kurios, pasak jų, segėjo per trumpus sijonus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

atvyks ir pas

atvyks ir pas portretas
mus trumpų sijonų priešininkai, o žmogaus teisų gynėjai lieps mūsų merginoms paisyti tų atvykėlių norų, bent aš taip įsivaizduoju.

Tik taip

Tik taip portretas
Uzmetyt akmenimis iskrypeli.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių