Tenesyje motina žiauriai nužudė keturis savo vaikus

  • Teksto dydis:

Tenesyje motina nužudė keturis savo vaikus, perrėžusi jiems gerkles, o šerifo įgaliotiniai bute, kuriame buvo įvykdytos tos žudynės, rado didelį peilį, ant kurio veikiausiai liko išdžiūvusio kraujo.

Dėl šiurpaus nusikaltimo įtariamai 29 metų Memfio gyventojai Shanynthiai Gardner (Šanintijai Gardner) buvo pateikti kaltinimai pirmojo laipsnio žmogžudyste, taip pat vaikų nepriežiūra sunkinančiomis aplinkybėmis.

Trys mergaitės ir berniukas, visi jaunesni negu penkerių metų, buvo rasti negyvi, kai šerifo įgaliotiniai penktadienį įžengė į tos moters butą uždarame gyvenamajame rajone Šelbio apygardoje.

Tos šeimos kaimynai ir draugai šeštadienį pagerbė aukas per gedulingą budėjimą.

Šelbio apygardos teismui pateiktoje Šerifo biuro detektyvų medžiagoje nurodoma, kad šio nusikaltimo aukomis tapo keturmetis Tallenas Gardneris (Tolenas Gardneris); trimetė Sya Gardner (Sija Gardner); dvimetė Sahvi Gardner ir 6 mėn. Yahzi Gardner (Jahzi Gardner). Penktasis vaikas – septynmetis Dallenas Claytonas (Dolenas Kleidonas) – pabėgo iš buto ir liko gyvas, sakoma dokumentuose.

Dallenas yra Sh.Gardner sūnus iš ankstesnės santuokos.

Teismo dokumentuose taip pat nurodoma, kad Sh.Gardner kalbėjosi telefonu su savo vyru Martinu Gardneriu (Martinu Gardneriu) ir prisipažino nužudžiusi savo vaikus. Mėginimai susisiekti su vyru arba kitais tos šeimos nariais buvo nesėkmingi.

Policija buvo iškviesta į gyvenamąjį kompleksą Šelbio apygardoje penktadienio popietę. Atvykę į Shanynthios Gardner butą, įgaliotiniai viduje rado moterį, kuri buvo negiliai persipjovusi kaklą ir riešus, sakoma teismui pateiktuose dokumentuose.

Pareigūnai taip pat rado keturis vaikus, kuriems buvo „giliai perpjautos gerklės“.

Du vaikai buvo rasti svetainėje: Yahzi buvo savo vaikštynėje, o šalimais gulėjo Sya. Kiti du vaikai buvo rasti miegamajame.

Teismo medžiagoje sakoma, kad Dallenas sugebėjo pabėgti iš buto ir pribėgo prie vieno vyro, šaukdamas, kad motina nudūrė jo seserį.

Tas vyras sakė pareigūnams, kad matė Shanynthią Gardner išėjusią į lauką ir laikančią didelį peilį; po to moteris vėl grįžo į butą.

Apie 30 žmonių dalyvavo budėjime šeštadienio vakarą, laikydami degančias žvakeles prie to gyvenamojo komplekso. Jie meldėsi už keturis nužudytus vaikus, taip pat išgyvenusį Dalleną ir Shanynthią Gardner.

Dalleno senelė Sonya Clayton (Sonia Kleiton) sakė nemačiusi savo buvusios marčios kelerius metus. Ji sakė esanti sukrėsta šio įvykio.

„Ji buvo miela jauna moteris, – S.Clayton kalbėjo apie Shanynthią Gardner. – Nesuprantu, kas atsitiko.“

Vėliau S.Clayton sakė atleidžianti Shanynthiai.

„Žinau, jog tai velnio darbas, – sakė Sonya Clayton. – Žinau, kad tai (padarė) ne Shanynthia. Meldžiuosi už Shanynthią ir ją myliu.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių