Šiurpus radinys Italijoje: iš upės ištraukta nupjauta tatuiruota koja

  • Teksto dydis:

Italijoje šiurpus radinys – kairė koja su ištatuiruotu užrašu „Šiandien gera diena mirti“ – privertė pradėti detektyvinio filmo vertą tyrimą, šeštadienį pranešė šalies žiniasklaida.

Ta galūnė, tikriausiai elektriniu pjūklu nupjauta aukščiau kelio, antradienį buvo ištraukta iš vieno per Romą tekančios Tibro upės intako.

Koja vandenyje buvo išbuvusi mažiau nei dvi dienas, mano tyrėjai.

Policija mano, kad kojos savininkas buvo nužudytas ir tada sukapotas. Kada, kur ir kodėl tas makabriškas nusikaltimas buvo įvykdytas, vis dar neaišku.

Dienraštis „Il Messaggero“ pranešė, kad auka yra 36 metų Gabriele di Ponto (Gabrielė di Pontas), daug kartų teistas už narkotikų kontrabandą, ginkluotus apiplėšimus ir smurtą.

Jis taip pat priklausė Romos futbolo klubo „Lazi“ gerbėjams, kraštutinių dešiniųjų „ultroms“. Klubo pavadinimas taip pat buvo ištatuiruotas ant jo kojos.

Jis neseniai vedė italų ir tunisiečių kilmės moterį, bet jos tėvas minėtam laikraščiui sakė, kad ji po mėnesio jį paliko, nes jis ją mušęs.

„Niekad nebuvau sutikęs žmogaus, tokio bjauraus kaip jis“, – laikraščiui sakė moters tėvas.

G.di Ponto pirmąjį savo ginkluotą apiplėšimą įvykdė būdamas 18-os, o vėliau atliko kelias kalėjimo bausmes ir savo „Facebook“ puslapyje net gyrėsi tuo, kad sėdėjo už grotų.

„Labas visiems kaliniams, – rašė jis. – Geriau būti kameroje, tylėti, nei būti be garbės“.

Vienąsyk jis buvo suvarpytas kulkomis ir nuo to laiko šlubavo. Šis nedidelis trūkumas sudarė sąlygas policijai identifikuoti jį, kai jis ginkluotas kirviu įvykdė vaistinių apiplėšimus.

G.di Ponto giminaičiai, sunerimę dėl to, kad nuo liepos pabaigos su juo nebuvo galima susisiekti, nuvyko į morgą ir atpažino jo koją iš penkių tatuiruočių, pranešė spauda.

Tapatybei patvirtinti buvo atliekami DNR testai, o Romos prokurorai pradėjo tyrimą dėl nužudymo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nerijus

Nerijus portretas
...matote kas gali atsitikti su koja jei nesaziningai gyvensite.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių