Rytų Ukrainoje per pastarąją parą sužeisti aštuoni vyriausybės pajėgų kariai

  • Teksto dydis:

Ukrainos kariškiai sekmadienį pranešė, kad per pastarąją parą aštuoni vyriausybės pajėgų kariai buvo sužeisti per pavienius prorusiškų separatistų apšaudymus šalies rytuose, kur oficialiai yra paskelbtos trapios paliaubos, tačiau nei vienas karys nežuvo.

„Per pastarąją parą žuvusiųjų tarp Ukrainos karių nebuvo, aštuoni buvo sužeisti“, – vyriausybės pajėgų antiteroristinės operacijos atstovas Andrijus Lysenk sakė per spaudos konferenciją Kijeve.

Atsakydamas į klausimą apie nuostolius separatistų pusėje, A.Lysenka nurodė: „Šiuo metu galioja ramybės režimas ir nevykdomi aktyvūs puolamieji veiksmai, todėl informacijos apie kovotojų netektis taip pat neturime.“

„Jie tiesiog šaudo iš toli, iš šaulių ginklų – tai yra, puolamųjų veiksmų nevykdo“, – aiškino A.Lysenka.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojeUkrainakaraskariaižūtis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas Br.

Kęstas Br. portretas
>2015-03-01 15:30: Apie kokias patvores kalbate? Tie iš patvorių greitai išvažiuoja žuvų galvų kapoti. Žaisti karo loterijoje ima visus kitus, daugiausia su aukštuoju išsilavinimu ir atsakingus, kurie turi ką prarasti ir lieka Lietuvoje. Mūsų ūkiui tai yra didžiulis nuostolis. Rusai pasiruošę rusus apginti, tam panaudoti branduolinį ginklą bet kokiu momentu, ir Lietuvos valdžiai sukelti branduolinį karą neišeis. Pamirškite svajones įsiveržti į Donetską. Daugiau apie tai - guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

jau nusibodo ir neįdomu

jau nusibodo ir neįdomu portretas
apie tą Ukrainą.Geriau žurnalistai daugiau dėmesio skirtų mero rinkimams ir įvykiams Lietuvoje.MES GYVENAME LIETUVOJE ! Tad mažinkit informaciją apie kiekvieną nušautą ar nenušautą Ukrainos karį..pogalais.

taip

taip portretas
Per devynis menesius durnius protingu ne taps.Ir kareivi is jo nepadarysi per ta laika.Maisu buvo-maisu liks.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių