Rytų Ukrainoje – naujos aukos

  • Teksto dydis:

Rytinėje Ukrainoje per vyriausybės ir prorusiškų separatistų pajėgų susirėmimus žuvo vienas ukrainiečių karys ir vienas separatistas, pirmadienį pranešė pareigūnai.

Rytinėje Ukrainoje per vyriausybės ir prorusiškų separatistų pajėgų susirėmimus žuvo vienas ukrainiečių karys ir vienas separatistas, pirmadienį pranešė pareigūnai.

Kijevo kariuomenės atstovas Andrijus Lysenka pranešė, kad karys žuvo per susišaudymą strategiškai svarbiame pietrytiniame Mariupolio uoste, kurį separatistai ne kartą bandė užimti nuo praėjusių metų rugpjūčio mėnesio.

Separatistų valdžia taip pat pranešė, kad vienas jų karys žuvo ir dar vienas buvo sužeistas per susirėmimus, kurie kilo kitose vietose Luhansko ir Donecko srityse.


Šiame straipsnyje: Ukrainakaras Ukrainoježuvokaras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Krikščioniškas patarimas (kartoju tęsinį)

Krikščioniškas patarimas (kartoju tęsinį) portretas
Atjauskit vargšą žmogelį, atleiskit jam už nusišnekėjimą. Nebesupranta žmogelis kas straipsniuose rašoma, todėl jo komentarai ne į temą – straipsniuose rašoma apie Ukrainą, o Kęstas Br. grybauja kažkur apie Varėną. Kadangi apmokama pagal žodžių kiekį komentare, vargšas žmogelis gudrauja ir apgaudinėja savo darbdavius – vis įterpia į komentarą žodžius „žiūrėti čia“ ir visada gale prirašo „Daugiau apie tai - guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika“. Taip žmogelis beveik trečdaliu pasididina savo komentarą, o tuo pačiu ir atlyginimą už jį. Tą patį komentarą kartoja po daugeliu straipsnių, nors straipsnių temos ir skirtingos. Krikščioniškai patariu, nekreipkit dėmesio į šio nukvakusio žmogelio pezėjimą. Nenusileiskit iki jo lygio, ignoruokit jo rašliavą kaip tuščią vietą. Juo labiau, nesivelkit į diskusijas su Kęstu Br. Teatleidžia jam Viešpats jo kaltes. Nelabasis seniai laukia-nesulaukia juodos jo sielos.

Krikščioniškas patarimas (kartoju)

Krikščioniškas patarimas (kartoju) portretas
Neteiskit vargšo Kęsto Br. ir nebūsit teisiami. Tai vargšas nusenęs žmogelis – okupacijos laikų liekana. Visą laiką sąžiningai tarnavo sovietų represinėse struktūrose. Negailėdamas jėgų kovojo su sovietinės valstybės priešais, naikino ir trėmė visus, netikinčius šviesiu komunizmo rytojumi. Vykdė ir viršijo Komunistų partijos iškeltus penkmečio planus. Visas sovietines šventes šventė negailėdamas sveikatos, iki žemės graibymo. Nenuostabu, kad žmogelis prieš laiką susidėvėjo tiek psichiškai, tiek fiziškai. Milijonieriumi netapo, sveikatą prarado. Dabar vargšelis prisiduria pragyvenimui, Latvių gatvės draugų–ponų pageidavimu, rašydamas po straipsniais komentarus, liaupsinančius fašistinę Kremliaus kliką ir keikiančius Lietuvos valstybę bei jos vadovus.

Kęstas Br.

Kęstas Br. portretas
Ukrainos parlamentas priėmė įstatymus, garbinančius ukrainietiškus Hitlerio pakalikus. Žydai ir lenkai yra šoke nuo šio Ukrainos įstatymo [1]. Daugiau apie tai - guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių