Rusijoje žaibas trenkė į futbolo vartus: vienas žaidėjas žuvo, keli sužaloti

  • Teksto dydis:

Rusijos Sibiro pietiniame regione žaibas trenkė į futbolo aikštės vartus ir užmušė vieną 18-metį, o dar keli jaunuoliai buvo sužeisti, antradienį pranešė pareigūnai.

Nelaimė įvyko antradienį Rubcovsko mieste, esančiame netoli sienos su Kazachstanu, už maždaug 790 km į pietus nuo Novosibirsko. Vykstant miesto studentų futbolo rungtynėms žaibas trenkė į metalinius vartus, šalia kurių buvo abiejų komandų žaidėjai.

„Nuo žaibo iškrovos nukentėjo keturi studentai. Trys asmenys, iš kurių vienas nepilnametis, buvo pristatyti į ligoninę, o vienas 18 metų vaikinas mirė nelaimės vietoje“, – sakoma greitosios pagalbos tarnybos pranešime.

Šiuo metu stadione dirba operatyvinė tyrėjų grupė, buvo apžiūrėta įvykio vieta, apklausti liudininkai.

Savo ruožtu Altajaus krašto prokuratūra pranešė, kad žaibui trenkus į Rubcovsko vaikų sporto mokyklos „Sparta“ stadioną iš viso nukentėjo septyni žmonės. Iš jų vienas žuvo, o kiti dėl elektros smūgio buvo pristatyti į ligoninę.

„Mažojo futbolo studentų komandų varžybų antrojo kėlinio metu (...) ėmė lyti, tačiau žaidimas tęsėsi. Žaidėjams ir teisėjams esant aikštėje trenkė žaibas, nuo kurio nukentėjo septyni žmonės“, – sakoma pranešime spaudai.

Pasak prokuratūros, stadione tuo metu be žaidėjų buvo apie 30 sirgalių.


Šiame straipsnyje: Rusijafutbolasžaibasžuvo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių