Prancūziją sukrėtė 9-metės išprievartavimas ir nužudymas

  • Teksto dydis:

Prancūzijoje vienas lenkas prisipažino išprievartavęs ir nužudęs 9 metų mergaitę, kurią prieš tai pagrobė iš žaidimų aikštelės, kurioje buvo ir jos motina, ketvirtadienį pranešė prokurorai.

Šalis sunkiai atsigauna po sukrėtimo, kurį sukėlė šiauriniame Kalės mieste įvykdytas nusikaltimas, aiškėjant detalėms, kaip Chloe (Chloja) per pusantros valandos buvo pagrobta, išprievartauta ir pasmaugta.

Lenkas, kuriam dėl kriminalinės praeities buvo draudžiama įvažiuoti į Prancūzijos teritoriją, prisipažino įvykdęs nusikaltimą; jis buvo suimtas pareigūnų trečiadienį netoli miško, kuriame buvo rastas išrengtas mergaitės kūnas be gyvybės ženklų.

Aukos motina lemiamą akimirką aikštelėje buvo su savo kitais dviem vaikais. Ji pradėjo rėkti ištikta panikos, kai iš liudininkų sužinojo, kad jos dukterį į mašiną nusivedė pliktelėjęs vyras su saulės akiniais.

Apie pagrobimą pareigūnams buvo pranešta 15 val. 30 min. ir iš karto ieškoti mergaitės buvo išsiųstos paieškų komandos, viena kurių 17 val. ir rado ją nužudytą.

Teismo medicinos ekspertai pranešė ant nužudytosios kūno radę „smaugimo ir lytinio smurto“ žymių, ketvirtadienį sakė prokuroras Jeanas-Pierras Valensi (Žanas Pjeras Valensis).

Netoliese policijos pareigūnai surado raudoną automobilį su lenkiškais registracijos numeriais ir jo vairuotoją – smarkiai nuo alkoholio apsvaigusį vyrą, kuris netrukus buvo suimtas.

Vyriškiui buvo uždrausta būti Prancūzijos teritorijoje, kai atlikęs bausmę už apiplėšimą kalėjime jis išėjo į laisvę, o 2014 metų kovą buvo perduotas Lenkijos pareigūnams pagal jam išduotą visoje Europoje galiojantį arešto orderį, nurodė prokuroras.

Jis pridūrė, kad į Prancūziją vyriškis sugrįžo trečiadienio rytą ir planavo toliau vykti į Angliją, kur gyveno jo sesuo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

fjhfyjst

fjhfyjst portretas
Pakarti iskrypeli ant pirmo stulpo.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių