Policija: šaudymas Floridoje nebuvo teroro aktas

  • Teksto dydis:

Šaudymas Floridoje prie naktinio klubo, kai buvo nušauti du jaunuoliai ir dar 16 sužeista, „nebuvo teroro aktas“, – nurodė policija.

Fort Majerso Floridoje policija nustatė, kad žuvo 14-metis Shawnas Achillesas (Šonas Achilesas) ir 18-metis Stefanas Strawderis (Stefanas Stroderis). Pastarasis buvo mokyklos krepšinio komandos žaidėjas žvaigždė.

Policija dar negali nurodyti šio smurto motyvų, bet pažymėjo, kad „šis incidentas nėra teroro aktas ar terorizmas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Spjaukit per petį į Kauno dieną!

Spjaukit per petį į Kauno dieną!  portretas
Vėėl blokuoja visską3x!! Trina nepatogius komentarus!! Pasigrožėkite vagių ir korupcininkų gynėjais ir dangstytojais kaunodiennistais! Kas galit paplokime jiems!

Sovietinės išrūgos:

Sovietinės išrūgos: portretas
Spjaukit per petį į Kauno dieną! Tai yra TS – LKD -iiistų skkyyylėėė. Kauno diena dangsto jų vagis ir koorupcininkus! Blokuoja komentarus!!! Juos masiškai trina! Kiečiau komentuojantiems blokuoja IP adresus, tam tikras nepatogias frazes. ( Jūs, kaunodiennnistai, stojat niekšybės pusėn!!! Sveikinu!!) Kaunodiennnistai yra akli TS - LKD -iiistų valios vykdytojai! Kauno dienos skaitytojas irgi turi teisę žinoti! Jei kam nepatinka, - niekas Jūsų neverčia skaityti. Ei jūs ten "laisvoooji žiniasklaiiida"! Gal jūs galvojate, jog žmonės nesupranta, kad laisvos žiniasklaidos Lietuvoje nėra.

Nu jo

Nu jo portretas
Koks iššaudytiems skirtumas, teroristai juos iššaudė ar šiaip psichai?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių