Nuteistoji A.Knox žada kovoti dėl teisybės „iki pat galo“

Amanda Knox penktadienį sakė JAV televizijai, „negalinti patikėti“, kad teismas Italijoje nustatė jos kaltę dėl žmogžudystės, ir pažadėjo kovoti prieš nuosprendį „iki pat galo“.

Pirmajame savo interviu televizijai po Italijos teisme ketvirtadienį paskelbto nuosprendžio, kuriuo ji pripažinta esanti kalta dėl amerikietės Meredith Kercher (Meredit Kerčer) nužudymo, A.Knox virpančiu balsu sakė ABC televizijai, kad kovos prieš grąžinimą Italijai.

„Aš savo noru niekad negrįšiu... Ketinu kautis iki galo, – sakė ji ir pridūrė: – tai neteisinga, ir nesąžininga“.

Laidai „Good Morning America“ A.Knox sakė, kad po teismo sprendimo ji pasijutusi „kaip traukinio partrenkta“.

„Nesitikėjau, kad taip įvyks. Tikrai tikėjausi gerokai daugiau iš Italijos teisingumo sistemos. Kartą anksčiau jie nustatė, kad esu nekalta“, – kalbėjo ji.

26-erių A.Knox ketverius metus išbuvo Italijos kalėjime, kai pirmą kartą buvo pripažinta kalta dėl savo kambario draugės M.Kercher nužudymo Perudžijoje, kur jos abi studijavo 2007 metais.

Ji buvo išleista į laisvę 2011 metais, kai apeliacinis teismas panaikino ankstesnį nuosprendį, o Italijos aukščiausiasis teismas nurodė atnaujinti šios bylos tyrimą, kol galiausiai ketvirtadienį apeliacinis teismas nustatė A.Knox kalta dėl žmogžudystės ir už akių skyrė jai 28 su puse metų kalėjimo.


Šiame straipsnyje: Amanda KnoxMeredith Kercher

NAUJAUSI KOMENTARAI

Neįdomu

Neįdomu portretas
Užtenka tokių problemų Lietuvoje
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių