Niujorke mėsos kapokliu ginkluotas vyras sužeidė policininką

  • Teksto dydis:

Niujorko Manhatano rajone mėsos kapokle ginkluotas vyras ketvirtadienį vakare sužeidė vieną policijos pareigūną ir buvo pašautas per grumtynes su jį mėginusiais sutramdyti pareigūnais, pranešė policija.

Konfrontacija prasidėjo Brodvėjuje, kai du uniformuoti policininkai pamatė vyrą, mėginantį nuimti blokavimo įtaisą, uždėtą ant ne vietoje pastatyto automobilio rato. Pasak pareigūnų, 32 metų įtariamasis Akramas Joudeh (Akramas Džudė) buvo žinomas kaip Kvinso rajono gyventojas, bet pastaruoju metu, atrodo, gyveno savo automobilyje.

Kai pareigūnai prisiartino, A.Joudeh išsitraukė 28 cm ilgio peilį ir pradėjo bėgti. Policininkai jį nusivijo, o prie jų prisidėjo daugiau pareigūnų. Vienas policininkas šovė į bėglį iš elektros šoko prietaiso „Taser“, bet šis nesuveikė kaip planuota.

Kai vienas policijos detektyvas, tuo metu buvęs ne tarnyboje, pamėgijo sučiupti A.Joudeh, vyras smogė jam mėsos kapokle, sakė policijos departamento virtininkas Jamesas O'Neillas (Džeimsas O'Nilas). Tada pareigūnai pradėjo šaudyti.

Mažiausiai dvi policijos kulkos pataikė į vyrą. Įtariamasis buvo hospitalizuotas, o jo būklė buvo kritinė, bet stabili.

Sužeistam detektyvui, kuris į šį incidentą įsitraukė eidamas namo iš darbo ir vilkėdamas civilius drabužius, teko susiūti 15 cm ilgio žaizdą, kai užuolikas perrėžė jam smilkinį ir skruostą.

„Noriu pagirti juos už drąsą“, – policijos komisaras Williamas Brattonas (Viljamas Bratonas) sakė apie šiame incidente dalyvavusius pareigūnus.

Pasak pareigūnų, A.Joudeh pastaraisiais metais buvo sulaikytas daugiau kaip 12 kartų, daugiausiai dėl smulkių nusikaltimų, bet daugiau detalių neatskleidė.


Šiame straipsnyje: NiujorkasJAVsužalojimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių