Maskvos kapinėse – masinės šaudynės: bent 3 žuvę, dešimtys sužeisti

  • Teksto dydis:

Mažiausiai trys žuvo, o dar dešimtys buvo sužeisti šeštadienį per masines muštynes ir šaudynes vienose Maskvos kapinėse, pranešė pareigūnai ir medikai.

„Šiuo metu įvairiose miesto ligoninėse hospitalizuoti 26 nukentėjusieji, kurių būklė sunki, itin sunki arba patenkinama. Iš jų 13 buvo pašauti“, – vienas medikas sakė naujienų agentūrai „Interfax“.

Pasak jo, dalies sužeistųjų būklė kritinė, todėl aukų dar gali būti padaugėti.

Šiose riaušėse, kurios įsiplieskė Chovanskojės kapinėse Maskvos pietvakariniame pakraštyje, dalyvavo apie 200 žmonių.

Vidaus reikalų ministerija paskelbė, kad preliminari šio konflikto priežastis – ginčas dėl teisės vykdyti priežiūros darbus didelėse Chovanskojės kapinėse, kurių plotas - apie 200 hektarų.

Policijos atstovė Sofija Chotina sakė „Interfax“, kad 50 to incidento dalyvių buvo suimti.

Ankstesniame „Interfax“ pranešime, kuriame cituojami Maskvos sveikatos apsaugos departamento atstovai, sakoma, kad per šį incidentą buvo žuvo trys žmonės, o dar 26 buvo sužeisti, iš jų keturi sunkiai.

Vienas teisėsaugos pareigūnai sakė, kad muštynėse dalyvavo atvykėliai iš Rusijos Kaukazo regiono ir imigrantai iš Centrinės Azijos



NAUJAUSI KOMENTARAI

cha cha cha

cha cha cha  portretas
Neblogai, neblogai. Putino ir jo vagių-milijardierių šutvės skleidžiama šovinistinė isterija duoda savo vaisių. Greitai rusai ir su negyvėliais pradės kariauti.

tam Algis

tam Algis portretas
o mes neandertalai.

Algis

Algis portretas
Visgi laukiniai.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių