Lenkijoje į griovį nulėkė Švedijos moksleivius vežęs autobusas: sužeisti 5 žmonės

Švedijos moksleivius vežusiam autobusui penktadienį nulėkus į pakelės griovį pietvakarių Lenkijoje, bent penki žmonės buvo paguldyti į ligoninę, pranešė policija.

„Turime informacijos apie penkis asmenis, išvežtus į ligoninę. Sužeisti keturi vaikai ir (autobuso) vairuotojas, kuris patyrė sunkių sužalojimų. Jis nuskraidintas į ligoninę sraigtasparniu“, – naujienų televizijai TVN24 sakė policijos atstovas Slawomiras Masojcas (Slavomiras Masoicas).

Tuo tarpu Vroclavo miesto policijos atstovas Pawelas Petrykowskis (Pavelas Petrykovskis) sakė naujienų agentūrai AP, jog per šią avariją buvo sužeisti septyni žmonės.

Pasak jo, du sužeistieji, tarp jų autobuso vairuotojas, buvo nuskraidinti sraigtasparniu į Vroclavo ligoninę, o kiti penki greitosios pagalbos automobiliu išvežti į Legnicos miestą, esantį netoli incidento vietos.

Pasak P.Petrykowskio, avarija įvyko apie 9 val. vietos (10 val. Lietuvos) laiku, kai autobusas, kuriuo važiavo 20 paauglių ir šeši suaugusieji iš Švedijos, kliudė plento A4 kelkraštį ir nulėke į griovį netoli Legnicke Polės miestelio, važiuodamas Vroclavo link.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių