Laive ties Libijos krantais – 25 negyvi migrantai

  • Teksto dydis:

Prancūzų medikų grupė, priklausanti organizacijai „Gydytojai be sienų“ (MSF), trečiadienį pranešė, kad pripučiamoje migrantų valtyje Viduržemio jūroje ties Libija rasti 25 lavonai.

MSf nurodė išsinuomojusi gelbėjimo laivą „Bourbon Argos“, kuris antradienį iš migrantų valties, dreifavusios jūroje už 26 jūrmylių nuo Libijos kranto, paėmė 107 žmones.

Gelbėtojai iš pradžių pranešė apie 11 valtyje rastų lavonų, kurie gulėjo ant valties dugno, užlieto degalais užterštu vandeniu.

Netrukus „Bourbon Argos“ įgula buvo iškviesta gelbėti kitos valties, kurioje buvo 139 žmonės.

Po antros operacijos jie grįžo atgal prie pirmosios valties, kurią nuodugniau apžiūrėję rado iš viso 25 negyvėlius.

Lavonus iškelti iš nuodingo degalų ir vandens mišinio padėjo Vokietijos nevyriausybinė organizacija „Sea-Watch“.

„Tas degalų ir vandens mišinys skleidė tokį bjaurų kvapą, kad sunku buvo išbūti toje valtyje ilgesnį laiką“, – sakė MSF projekto vadovas Michele Telaro (Mišelis Telaras).



NAUJAUSI KOMENTARAI

kitatikių naikintojai

kitatikių naikintojai portretas
kodėl šitie musulmonai neorganizuojasi į saviginos būrius,kodėl jie pabegdami,taip niekina savo tėvynę,kodėl negina,kaip sako europiečiai savo žmogiškų teisių,negina tėvynės,o bėga į atvirą liberaltolerantišką europą ir joje žudo europiečius,kada šitie tolerantiški europiečiai supras,kad musulmonai nepritaps prie europietiško gyvenimo,bet joje statys savo mečetes,garbins alachą ir niekins bei toliau žudys tuos kitatikius europoidus,

...

... portretas
Džihadistai išdavikų nemėgsta.

petras

petras portretas
tiksliau būtų,-veltėdžiai,potencialūs teroristai ir prievartautojai...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių