Kremlius: V. Putinas pirmadienį telefonu kalbėsis su ES, Ukrainos lyderiais

  • Teksto dydis:

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas vėliau pirmadienį su Prancūzijos, Vokietijos ir Ukrainos vadovais telefonu kalbėsis apie politinį Ukrainos krizės sprendimą, pranešė Kremliaus patarėjas užsienio politikos klausimais.

„Šį vakarą numatytas dar vienas Rusijos, Prancūzijos, Vokietijos ir Ukrainos vadovų pokalbis telefonu, vadinamuoju „Normandijos stiliaus“ formatu“, – sakė Jurijus Ušakovas žurnalistams, turėdamas omenyje birželį Prancūzijoje vykusias derybas, kuriose dalyvavo V.Putinas, Angela Merkel, Francois Hollande'as (Fransua Holandas) ir Petro Porošenka.

„Pagrindinis dėmesys bus skiriamas dabartinei krizei ir kito kontaktinės grupės susitikimo perspektyvoms“, – pridūrė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lokite lokite

Lokite lokite portretas
grybų valdžios nuodingi šungrybiai.Manote nesuprantame kad su tokių ...net nežinau kaip pavadinti, pagalba stengiamasi formuoti runkelių nuomonę?Kaip Ukraina tep Ukraina-kap Putkins, tep Putkins:(( O iš tiesų-Lietuvos ,,vairuotojams" karo reikia.Tiksliau tiems kas už šių mūsų Tautos pardavėjų nugarų stovi ir virvutes trauklioja:DDD..Deja runkeliai interneto neskaito.O kas naudojasi internetu tikrai žino kas kur.

v

v portretas
Oi ilgai gal simtmecius zodis rusija bus keiksmazodis ,nors ten tiek daug milionu,. puikus zmones .Laikykites padorus rusijos zmones ,keikiamai tik vadovaujantis kremliaus,,,,, ponai ..,,

v

v portretas
ponas putleri ,kur varai savo tauta puikius rusijos zmones ,trinktelk galva i siena ,gal suprasi .Kiek puikiu mokslininku kiek artistu kiek traktoristu kiek geru zmoniu varai i nevilti ,pasigydik ,gal tai po sunkaus gimdymo tai atsiliepia sveikatai po 60 m
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių