Kelionė į Europą baigėsi tragedija: nuskendo dvi sirų mergaitės

  • Teksto dydis:

Prie Libijos krantų ketvirtadienį apvirtus į Europą plaukusių migrantų valčiai, nuskendo dvi sirų mergaitės – aštuonių mėnesių ir penkerių metų amžiaus, pranešė gelbėtojai, kurie nurodė, kad iš viso nuskendo iki šešių žmonių.

Penki skenduoliai buvo ištraukti, o vienas keleivis yra dingęs, tikriausiai – nuskendęs. Kai kurie iš 21 išgyvenusiojo pagalbos darbuotojams pasakojo, kad valtyje buvo 27 žmonės iš aštuonių sirų šeimų.

Maltoje įsikūrusios nevyriausybinės organizacijos „Migrant Offshore Aid Station“ (MOAS) ir Italijos Raudonojo Kryžiaus (CRI) gelbėtojų laivo „Phoenix“ įgula ištraukė dviejų moterų, vieno vyro ir kūdikio lavonus, o penkerių mergaitės lavoną ištraukė žvejų laivas, pranešė organizacijos.

Tragedijos detalės ėmė aiškėti šią savaitę paskelbus nuotraukas, kuriose įamžintas kruvinas, dulkinas ketverių metų Omrano veidas po jo namų Alepe subombardavimo, ir pasaulio dėmesiui vėl nukrypus į krizę Sirijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

wwwww

wwwww portretas
Nereikia plaukti, tada nebus nei skestanciu, niekas cia jusu nelaukia. gyvenkit savo namuose, ale kad kai kam geras biznis, o su bizniu nepakovosi, tai ir tegul plaukia zemyn pas Alacha.

Ei, liberastiniai-tolerastiniai piderasai

Ei, liberastiniai-tolerastiniai piderasai portretas
Musu NEJAUDINA ta jusu gailestingumo demagogija. Tegul gailisi gobalistiniai fasistai su juoda bezdzione Fashingtone. Europoje PARAZITAI NEREIKALINGI.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių