Jeruzalėje du palestiniečiai peiliu subadė tris izraeliečius

  • Teksto dydis:

Prie Jeruzalės senamiesčio vartų trečiadienį du palestiniečiai peiliu subadė tris izraeliečius, pranešė policijos pareigūnai, kurie nurodė, kad policijos pareigūnai vieną užpuoliką nušovė, o kitą sužeidė.

Izraelio greitosios pagalbos tarnyba informavo, kad visos trys užpuolimo aukos, kurių būklė sunki, buvo nuvežtos į ligonines Jeruzalėje.

Incidentas įvyko prie senamiesčio Džafos vartų, pro kuriuos dažniausiai į jį patenka turistai, kurių skaičius Kalėdų švenčiu laikotarpiu yra išaugęs.

Anksčiau trečiadienį Vakarų Kranto pietiniame Hebrono mieste pasienio policijos pareigūnas suėmė moterį, pas kurią per eilinį patikrinimą buvo rastas peilis.

Nuo spalio 1 dienos per beveik kasdien palestiniečių rengiamus išpuolius ir susirėmimus su Izraelio kariais žuvo 124 palestiniečiai, 17 izraeliečių, vienas amerikietis ir vienas Eritrėjos pilietis.

Daugiau nei pusė žuvusių palestiniečių buvo užpuolikai, likę buvo nušauti per susirėmimus su Izraelio saugumo pajėgomis.

Palestiniečių jaunimas piktinasi Izraelio okupacija, pažangos siekiant taikos nebuvimu bei susiskaldžiusia palestiniečių vadovybe.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čiubaka

Čiubaka portretas
žydam taip ir reikia

nigga

nigga portretas
nereikejo okupuot Palestinos
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių