JAV reperis teisiamas dėl nepilnametės išprievartavimo

  • Teksto dydis:

Jungtinių Valstijų reperis reperis Freddie Gibbsas (Fredis Gibsas) penktadienį stojo prieš teismą Austrijoje. Jis kaltinamas dėl perpus už jį jaunesnės merginos lytinio išnaudojimo pernai po koncerto Vienos viešbučio kambaryje.

F. Gibbsas, kurio tikrasis vardas yra Frederickas Tiptonas (Frederikas Tiptonas), liepos pabaigoje buvo išsiųstas į Austriją iš Prancūzijos, kur policija jį suėmė pagal Europos arešto orderį prieš koncertą pietvakariniame Tulūzos mieste.

Remiantis vietos žiniasklaidos paskelbtu kaltinimų sąrašu, po koncerto Vienoje 2015 metų liepos 5 dieną F. Gibbsas atsivežė 17-os metų merginą ir 16-os metų jos draugę į savo viešbutį. Abi merginos daug gėrė scenos užkulisiuose ir gali būti, kad jų gėrimai buvo pastiprinti alkoholiu, rašo žiniasklaida.

Įtariama, kad viešbutyje reperis lytiškai santykiavo su septyniolikmete, kuri buvo per daug apsvaigusi, kad reaguotų ir apsigintų.

Kaltinimus mergina pateikė po aštuonių mėnesių, prisiminusi, kas jai atsitiko. F. Gibbsas, kuris rugpjūtį buvo paleistas už užstatą, jam keliamus kaltinimus neigia. Jeigu teismas pripažins muzikantą kaltu, jam gresia laisvės atėmimo bausmė iki 10 metų.

„Nėra objektyvių įrodymų, kad F. Gibbsas turėjo lytinių santykių su šia moterimi“, – sakė kaltinamojo advokatas Thomas Kralikas (Tomas Kralikas) austrų žiniasklaidai.

„Nepriklausomi liudytojai – viešbučio registratūros darbuotojas ir vienas viešbučio svečias, paliudijo, kad merginos buvo gerokai apsvaigusios, bet tikrai sugebėjo eiti savo kojomis“, – tvirtino jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žopa

Žopa portretas
Taip užvarė, kad atmintis sugrįžo tikpo aštuonių mėnesių.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių