JAV prezidentas: V. Putinas – ne šachmatų meistras

  • Teksto dydis:

JAV prezidentas Barackas Obama (Barakas Obama) interviu, kuris buvo parodytas sekmadienį, atsikirto užsienio politikos kritikams ir atmetė teiginius, kad dėl Ukrainos krizės buvo naiviai pergudrautas Rusijos lyderio Vladimiro Putino.

Interviu CNN B.Obama tiesiai atmetė nuomonę, kad V.Putinas yra „šachmatų meistras ir pergudrauja Vakarus, ir pergudrauja p. Obamą, ir tas, ir tas, ir dar kita“.

Vietoje to, V.Putino politika ir jos išprovokuotos griežtos ekonominės Vakarų sankcijos Rusijai nulėmė „didžiulį ekonomikos susitraukimą“, sakė B.Obama.

„Šiuo metu jis vadovauja savo valiutos kolapsui, didelei finansų krizei ir didžiuliam ekonomikos susitraukimui, – sakė JAV prezidentas CNN laidai „State of the Union“. – Tai neatrodo kaip žmogus, kuris suvystė mane ar Jungtines Amerikos Valstijas“.

Rusija šiuo metu išgyvena finansinę krizę, dėl kurios prasidėjo recesija, smarkiai pašoko kainos ir nuvertėjo rublis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taigi

taigi portretas
Nežinantiems istorijos, Krymas Rusijos buvo okupuotas tik 1783 m. ir jei nebūtų išpjovę ir ištrėmę totorių, visai pagrįstai totoriai galėtų reikalauti Krymo.

Girtam mizantriperiui

Girtam mizantriperiui portretas
Tu nezinai Rusijos istorijos,moki tik samogona gerti.Butum blaivas-neparasytum tokiu kvailysciu.Krymas priklause Rusijai daugiau nei du simtus metai Su kuom tik rusai nekariavo del Krymo ir Putinas nieko neprigalvojo.Prigalvojai ir parasei kvailystes tu

mizantropas

mizantropas portretas
putinas privedė savo šalį prie krizės ir toliau eina tuo pačiu keliu. Jis įpratęs, kad būtų vainikuojamas didžios valstybės caru, o dabar pasirodė tikru protiniu liliputinu, grobėju, okupantu ir niekšu. Jo politika sukelia juoką, jo pasakos apie Krymą, kuris yra rusijos lopšys, dar labiau kelia juoką. Tai ką gali toks prezidentas, jei jo tikslas - grobti kaimynines šalis ir rėkti, kad tai yra daroma nacionaliniam saugumui stiprinti. Kas gali su tokiu anencefalu kalbėtis? Niekas.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių