JAV policijos nušautas paauglys norėjo pasitraukti iš gyvenimo

  • Teksto dydis:

Los Andžele praėjusį savaitgalį žuvęs 16-metis paauglys, kuris buvo nušautas, kai nukreipė į policijos pareigūnus netikrą ginklą, norėjo nusižudyti, ketvirtadienį pareiškė miesto policijos vadovas Charlie Beckas (Čarlis Bekas).

Prieš sekmadienį įvykusį incidentą Danielis Enrique Perezas (Danielis Enrikė Peresas) pats paskambino pagalbos telefonu 911 ir pranešė apie „ginkluotą vyrą, kurio apibūdinimas atitiko jo išvaizdą“, sakė Los Andželo policijos departamento vadovas žurnalistams.

Po 20 min. pareigūnai pastebėjo vaikiną, atitinkantį pateiktą apibūdinimą, priėjo prie jo, tačiau D.E. Perezas nukreipė į juos ginklą ir buvo nušautas.

Paaiškėjo, kad ginklas buvo netikras, o jo oranžinis vamzdžio kamštelis buvo perdažytas juoda spalva.

Pagal JAV federalinius įstatymus, visi žaisliniai ginklai arba šaunamųjų ginklų kopijos turi būti su ryškios oranžinės spalvos vamzdžio antgaliu, kad būtų lengvai atskiriami nuo tikrų.

Paauglys savo šeimai paliko atsisveikinimo laišką, sakė Ch. Beckas ir pridūrė, kad vaikino artimieji pranešė, kad anksčiau jis yra turėjęs problemų.

Policijos vadovas atsisakė komentuoti, kokios tai buvo problemos, argumentuodamas, kad nenori skaudinti D.E. Perezo šeimos.

„Negaliu net įsivaizduoti, kaip jie dabar kenčia“, – sakė Ch. Beckas.

Remdamiesi D.E. Perezo pagalbos telefono skambučiu, jo atsisveikinimo rašteliu ir ankstesnėmis vaikino problemomis, „mes manome, kad šaudymo incidentas, kuriame dalyvavo pareigūnai, įvyko dėl jo noro pasitraukti iš gyvenimo“, – sakė Ch. Beckas.

Pareigūnas, nušovęs vaikiną, yra sugniuždytas, pabrėžė policijos vadovas.

D.E. Perezas buvo vienas iš dviejų praėjusį savaitgalį Los Andželo policijos nušautų jaunuolių.

Šeštadienį policija Los Andželo pietuose nušovė 18-metį Carnellą Snellą Jr. (Karnelą Snelą jaunesnįjį).

Pareigūnai sakė, kad jis turėjo ginklą ir spruko, policijai sustabdžius automobilį, kuris, kaip įtariama, buvo vogtas.

Šis incidentas išprovokavo tūžmingus protestus. Ch. Beckas ėmėsi neįprasto žingsnio ir paviešino vaizdo įrašą, kuriame matyti, kad C. Snellas Jr. laiko ginklą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SORY .... amerikonu policajus

SORY  .... amerikonu  policajus portretas
pagalvojo ,kad paauglys nori nusizudyt --todel jy nusove [atsieit padejo- iseit is sio pasaulio ] nes paauglys dar svarste zudytis ar ne ... blt ...idiotiskesny policajaus ir ju virsininko paaiskinima --nesugalvosi .. uzuojauta paauglio tevams..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių