JAV kariniame laivyne aidėjo šūviai

  • Teksto dydis:

Vašingtone esantis JAV karinio laivyno administracinis centras „Navy Yard“ ketvirtadienį buvo užblokuotas po nepatvirtintų pranešimų, kad jame buvo šaudoma; tame pačiame objekte prieš dvejus metus buvo mirtinas incidentas su šaudymu, pranešė JAV karinis jūrų laivynas.

Komplekso viduje buvęs karininkas sakė CNN grupei, kad kažkas šaukęs eiti lauk iš pastato ir laikytis atokiau nuo valgyklos.

Komandoras leitenantas Scottas Williamsas (Skotas Viljamsas) sakė, negirdėjęs jokių šūvių ir nematęs jokių susirėmimo požymių.

Patarę žmonėms šiame objekte laikytis priedangoje, jūrų laivyno kariškiai paskyroje „Twitter“ nurodė, kad „kol kas jokio incidento negalima patvirtinti“.

Prie šio komplekso Vašingtone pietryčiuose atskubėjo virtinė policijos automobilių, per televiziją rodytas didžiulis transporto kamštis.

Pareigūnai sustiprino apsaugą prie Baltųjų rūmų, uždarė pėsčiųjų taką palei Pensilvanijos aveniu ir gretimą Lafajeto aikštę.

2017-ųjų rugsėjį objekte „Navy Yard“ vienas ginkluotas vyras nušovė 12 žmonių ir pats nusišovė per susirėmimą su policija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čiubaka

Čiubaka portretas
Gal holywoodas naują fantastinį filmą kepa

XXL

XXL portretas
"Zurnalistai"!Nuvaziokit patys i tas vietas,ne semkit pinigus is interneto!

AAAAAAA

AAAAAAA portretas
"2017-ųjų rugsėjį objekte „Navy Yard“ vienas ginkluotas vyras nušovė 12 žmonių ir pats nusišovė per susirėmimą su policija." Nesupratau, ar aš jau 2016 ir 2017 metus pramiegojau?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių