JAV Indianos valstijoje rasti septynių nužudytų moterų kūnai

  • Teksto dydis:

JAV Indianos valstijoje pareigūnai rado septynių nužudytų moterų kūnus, kai vienas vyriškis jiems prisipažino nužudęs moterį, kuri buvo rasta pasmaugta motelyje, ir nurodė tyrėjams, kur rasti dar mažiausiai trijų moterų kūnus, pirmadienį pranešė pareigūnai.

Koronerio biuras pranešė, kad sekmadienio vakarą maždaug už 30 kilometrų į pietryčius nuo Čikagos esančiame Gario mieste, dviejose vietose buvo rasti trys kūnai, o dar keturi lavonai buvo rasti anksčiau savaitgalį. Visos moterys buvo nužudytos, viena iš jų buvo pasmaugta, o kitų mirties priežastys nenustatytos, nurodė koroneris.

Mažiausiai trys kūnai buvo rasti vienuose apleistuose namuose Garyje.

Kol kas neaišku, ar trijų nužudytų moterų palaikų buvimo vietą sekmadienį policijai parodė pats vyras.

Sekmadienį policijos pareigūnai pranešė, kad 43 metų vyriškis prisipažino nužudęs moterį, kurios kūnas buvo rastas Hamondo rajone esančiame motelyje, ir nurodė tyrėjams vietas, kuriose to paties miesto apleistuose namuose buvo rasti dar trijų moterų kūnai.

Remdamiesi apklausos metu iš vyriškio surinkta informacija pareigūnai šeštadienio vakarą ir sekmadienio rytą skirtingose vietose rado trijų moterų kūnus, informavo Hamondo policijos leitenantas Richas Hoyda (Ričas Hojda) sekmadienį.

Iš kur vyriškis pažinojo savo aukas ir kokie galėjo būti jų nužudymo motyvai, pareigūnas nenurodė. Taip pat neaišku, ar vyras prisipažino ir dėl kitų moterų nužudymo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių