Japonas savo sūnų nudūrė dėl nenoro mokytis

  • Teksto dydis:

Japonijoje tėvas nudūrė savo 12 metų sūnų dėl to, kad berniukas nesiruošė mokyklos stojamajam egzaminui, antradienį pranešė žiniasklaida.

48 metų berniuko tėvas Kengo Satake (Kengas Satakė) policijai sakė, kad „susipyko su sūnumi dėl to, kad jis nesimokė“ prieš stojamąjį testą į vieną privačią vidurinę mokyklą, pranešė nacionalinis transliuotojas NHK.

Konkurencija tarp norinčiųjų patekti į geriausias Japonijos mokyklas yra didžiulė, o įstojimas į prestižinę mokyklą yra laikomas lemiamu dalyku, nuo kurio priklausys vaiko ateities perspektyvos.

Sūnus, vardu Ryota (Riota), su durtine žaizda buvo nugabentas į ligoninę, bet mirė netekęs daug kraujo, naujienų agentūrai AFP pranešė Aičio prefektūros centrinio Nagojos miesto policija.

„Tėvas virtuviniu peiliu dūrė sūnui į krūtinę“, – sakė policijos atstovas, tačiau atsisakė detaliau pakomentuoti nusikaltimo motyvus.

Berniuko tėvas buvo areštuotas, kai policijai paskambino ligoninės darbuotojai, sakė jis.

K. Satake policijai pareiškė, kad sūnui dūrė „per klaidą“.

Vaikas, anot šeimos pažįstamų, turėjo pradėti mokytis vienoje iš geriausių privačių mokyklų Aičio prefektūroje, o jo tėvas nuolat barė sūnų dėl mokslų.

Berniuko motina nelaimės metu buvo darbe, pranešė dienraštis „Asahi Shimbun“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių