Italijos policija sučiupo mafijos vadeivą, besideginantį paplūdimyje

  • Teksto dydis:

Italijos policija trečiadienį suėmė vieną besislapstantį mafijos vadeivą, įtrauktą į 100 labiausiai ieškomų asmenų šalyje sąrašą, kai tas vyras deginosi viename paplūdimyje netoli Romos.

53 metų Giuseppe Ammendola (Džuzepė Amendola), vienas iš Neapolyje įsikūrusio nusikalstamo Kamoros (Cammora) sindikato vadeivų, atostogavo Torvajanikos kurorte netoli sostinės ir buvo išsinuomojęs apartamentus savo šeimai, nors yra ieškomas nuo 2012 metų.

Įtariamasis, žinomas kaip „Vaikelis Pepė“ (Peppe 'o Guaglione), buvo ieškomas dėl pinigų prievartavimo, pinigų plovimo ir priklausymo organizuotai nusikalstamai grupuotei.

Jis buvo neginkluotas, kai pareigūnai atvyko į paplūdimį jo suimti, o mėginimas pasprukti jam buvo nesėkmingas.

Pareigūnai konfiskavo grynųjų pinigų, du mobiliuosius telefonus ir kompiuterį, rastus bėglio atostogų apartamentuose, taip pat automobilį „Peugeot“.

Liūdnai pagarsėjusios Kamoros, kuri yra vienas seniausių Italijos mafijos sindikatų, veikla buvo tikroviškai pavaizduota žurnalisto Roberto Saviano apdovanojimų pelniusiame romane „Gomora“ (Gomorrah), pagal kurį 2008 metais buvo sukurtas kritikų liaupsių sulaukęs filmas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių