Ispanijoje užpuolikai sumušė nėščią musulmonę

  • Teksto dydis:

Barselonos policijos pareigūnai sulaikė du asmenis, kurie įtariami užpuolę visą veidą dengiantį nikabą dėvėjusią nėščią moterį, ketvirtadienį pranešė policija, šalyje daugėjant neapykantos paskatintų nusikaltimų.

Praėjusią savaitę devintą mėnesį kūdikio besilaukiančiai moteriai su vyru ir dar dviem vaikais vaikštinėjant šio pajūrio miesto centre, dėl jos dėvimo musulmoniško galvos apdangalo prie jos pradėjo priekabiauti du radikalai, sakoma policijos pranešime.

Moters vyras sureagavo ir pats buvo užpultas priekabiautojų. Įtariamųjų pavardės neskelbiamos, tačiau policija praneša, kad jie turi ryšių su ultradešiniųjų grupe „Brigadas Blanquiazules“, palaikančia Barselonos futbolo komandą „Espanyol“.

2010 metais šis futbolo klubas uždraudė minėtos grupės nariams lankytis jo stadione.

Galvos apdangalą dėvinčiai moteriai pabandžius įsiterpti, vienas užpuolikų spyrė jai į pilvą, pranešė policija ir pridūrė, kad įtariamieji buvo sulaikyti ir jiems pateiktas kaltinimas dėl nusikaltimo iš neapykantos, diskriminacijos ir asmens įžeidimo.

Ligoninėje atlikus patikrinimą paaiškėjo, kad nei moteris, nei jos kūdikis fiziškai nenukentėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

bet

bet portretas
betį kodėl šitie žmonės nevažiuoja į arabiskus kraštus , ten jų niekas neužkabinėtų , gyventų savoje kultūroje. Juk musulmoniškas pasaulis toks platus, o Saudo Arabija, Jungtiniai Arabų Emiratai dar ir labai turtingi

Anonimas

Anonimas portretas
Baisi tragedija :D gaila neuzmuse viena teroriste butu maziau.

Klaipediete

Klaipediete portretas
SENCACIJA!, gyveni svetimoj salyje priimk jos gyvenimo paprocius, o ne pulk ivedineti savo teises.Nori uzuojautos gyvenk savo musulmoniskam pasaulyje, o ne ES.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių