Ispanijoje motina nužudė savo kūdikį kapinių koplyčioje

  • Teksto dydis:

 Ispanijos vidurio regione viena moteris buvo suimta trečiadienį dėl savo trijų mėnesių kūdikio nužudymo vienoje koplyčioje, pranešė policija ir vietos pareigūnai.

Tas incidentas įvyko apie 4 tūkst. gyventojų turinčiame La Vilja de Don Fadrikės miestelyje, esančiame netoli Toledo miesto.

„Ji nužudė savo kūdikį kapinių koplytėlėje“, – sakė vienas policijos šaltinis ir pridūrė, jog moteris perrėžė vaikui gerklę.

Nusikaltimo vietoje buvo rastas peilis.

37 metų moteris, kuri taip pat augina kitą vaiką, buvo suimta miestelio bažnyčioje, kur ieškojo prieglobsčio po to nužudymo.

Vietos gyventojai iškvietė policija, pamatę kapinėse apie 8 val. vietos (9 val. Lietuvos) laiku moterį, kuri „verkė ir buvo apsitaškiusi krauju“, miestelio meras Jaime Santosas Simonas (Chaimė Santosas Simonas) sakė naujienų agentūrai AFP.

Kai atvyko policija, moteris pabėgo savo automobiliu ir nuvažiavo į bažnyčią, kur buvo suimta.

Vietos žiniasklaida citavo kaimynus, kurie sakė, kad tos moters psichika buvo sutrikusi. Kaip pranešama, įžengusi į bažnyčią moteris šaukė, kad „jos kūne yra velnias“.

Kol policininkai persekiojo sprunkančią moterį, kiti pareigūnai rado jos trijų mėnesių kūdikio palaikus kapinių koplyčioje, nurodė meras.

„Mums nebuvo jokios priežasties galvoti, kad ji galėtų taip pasielgti“, – sakė meras ir išreiškė spėjimą, kad moteris galbūt kentėjo po pogimdyvinės depresijos.

Dėl šios tragedijos miestelyje buvo paskelbtas vienos dienos gedulas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių