Indijoje mirė išžaginta ir padegta paauglė

  • Teksto dydis:

Indijoje mirė 16-metė, kuri buvo išžaginta, o po to padegta ant savo namo stogo, trečiadienį pranešė policija, informuodama apie naujausią šiurpų seksualinį nusikaltimą šioje šalyje.

Paauglė, per pirmadienį įvykdytą išpuolį apdegusi daugiau negu 90 proc. kūno, mirė ligoninėje trečiadienį paryčiais.

„Deja, jos nepavyko išgelbėti, nors medikai dėjo visas pastangas“, – sakė tyrėjas Ashwani Kumaras (Ašvanis Kumaras).

„Suėmėme kaltinamąjį, 19-metį jaunuolį, kuriam skirtas areštą, – nurodė jis. – Atliekamas tyrimas, siekiant daugiau išsiaiškinti apie šio nusikaltimo motyvus ir detales.“

Merginos tėvas tyrėjams sakė, kad vienas kaimynas jų kaime šiaurinėje Utar Pradešo valstijoje metus persekiojo jo dukrą, nors buvo kelis kartus įspėtas.

2012 metais viename Delio autobuse įvykdytas šiurpus studentės, kuri vėliau mirė, grupinis išžaginimas atkreipė pasaulio dėmesį į bauginamą smurto prieš moteris mastą Indijoje.

Dėl to incidento buvo smarkiai pakeisti Indijos įstatymai, numatantys atsakomybę už išžaginimus. Tokių bylų nagrinėjimas buvo paspartintas, taip pat sugriežtintos bausmės nusikaltėliams, bet užpuolimai išlieka dažni.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Andrius

Andrius portretas
Iš niekur. Ten tiesiog labai daug žmonių ir tarp jų pasitaiko vienas kitas nesveikas. Lietuvoje gyventojų yra žymiai mažiau, bet ir tai išgirstam naujienas apie užmuštus mažamečius vaikus ir kūdikius.

nerašinėkit

nerašinėkit portretas
nerašinėkit tų nesąmonių.Čia ne Indija,o Lietuva.Lendžioja po visą pasalį.Savęs žiūrėkit.Jau bloga darosi nuo tų "žinių"!!!

ww

ww portretas
Indija,Indija,kur tu nusiritai. Gal anksciau apie tai spauda neviesino,o gal ir anksciau Indijoje dejosi tokie baisus dalykai. Susidare ispudis,kad ten veikia sektantai,kurie niekina moteris ir elgiasi su jomis,kaip gyvuliai. Tam slykstyne kuola i uzpakali ir padegt - toks turetu buti teisingumas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių