Į Indoneziją atskridusio lėktuvo tualete – kraupus radinys

  • Teksto dydis:

Iš Dohos į Indoneziją atskridusio lėktuvo tualete buvo rastas naujagimio kūnas, o policija ruošiasi apklausti vieną keleivę, antradienį pranešė pareigūnai.

Šį šiurpų radinį vėlų sekmadienį aptiko valytojai, dirbę nusileidusiame Kataro oro bendrovės „Qatar Airways“ lėktuve pagrindiniame Džakartos tarptautiniame oro uoste.

Nustatyta, kad vaisiui buvo nuo penkių iki septynių savaičių, naujienų agentūrai AFP nurodė oro uosto policijos atstovas Endangas Sutrisna. Darbuotojai jį rado tualete suvyniotą į servetėles.

Viena keleivė, migrantė darbuotoja iš Indonezijos, buvo pristatyta medikams, o po to tolimesniems tyrimams bus pervežta į policijos ligoninę Rytų Džakartoje.

Pareigūnai nenurodė, kas ją sieja su kūdikiu.

„Jei po gydytojo apžiūros paaiškės, kad ją galima apklausti, ji bus pristatyta į oro uosto policiją, kad atsakytų į klausimus apie jos (galimus) veiksmus“, – sakė E.Sutrisna.

Dar neaišku, ar moteriai bus pareikšti baudžiamieji kaltinimai, pridūrė pareigūnas.

Artimųjų Rytų šalys, tokios kaip Kataras, Saudo Arabija ir Bahreinas, yra populiarios tarp indoneziečių namų ūkio darbininkų, ypač moterų, kurios dirba tarnaitėmis ir siunčia uždirbtus pinigus namo savo šeimoms.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių