Gaisras Malaizijos ligoninėje nusinešė šešių žmonių gyvybes

  • Teksto dydis:

Vienos didelės Malaizijos ligoninės intensyviosios priežiūros skyriuje kilus gaisrui žuvo šeši žmonės, antradienį pranešė pareigūnai.

Mohamadas Rizalis Buangas, vyresnysis priešgaisrinės tarnybos pareigūnas iš pietinės Džohoro valstijos sakė naujienų agentūrai AFP, kad gaisras, kilęs valstybinėje Sultanos Aminos ligoninėje Džohor Bahru mieste, visuomeninėje įstaigoje, buvo numalšintas po daugiau kaip dviejų valandų.

„Per gaisrą žuvo šeši žmonės“, – sakė jis.

Nuotraukose, kurias feisbuke paskelbė Malaizijos sveikatos apsaugos ministerijos generalinis direktorius Nooras Hishamas Abdullah (Nuras Hišamas Abdula), matyti juodi dūmai, sklindantys iš ligoninės antrojo aukšto, ir siaučiančios liepsnos pastato viduje.

„Mane informavo, kad gaisras pareikalavo kelių pacientų ir darbuotojų gyvybių. Liūdna diena mums visiems“, – rašė jis žinutėje AFP.

Nooras Hishamas Abdullah taip pat sakė, kad vienas pacientas ir du ligoninės darbuotojai yra kritinės būklės dėl apsinuodijimo dūmais, sužeidimų ir nudegimų.

Jis sakė, kad kiti pacientai buvo nugabenti į šalia esančias ligonines, ir pridūrė, jog „priežastis galėjo būti dėl sugedusios elektros instaliacijos kilęs trumpasis jungimas, tačiau tai turi būti patvirtinta“.

Ši ligoninė, atidaryta 1982 metais, yra viena iš daugiausiai pacientų sulaukiančių gydymo įstaigų Malaizijoje.


Šiame straipsnyje: Malaizijaligoninėgaisrasžuvo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių